Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Defence Center Boxtel Battle of The lowlands
 

 

Defence Center bij Battle of the Lowlands keihard geknokt

Battle of the Lowlands klinkt als een goede actiefilm op Netflix. Maar niks blijkt minder waar. Het is een goed georganiseerd taekwon-do toernooi, gehouden in Almere, Flevoland. Vandaar dat de jonge groep deelnemers van Defence Center Boxtel extra vroeg uit de veren moesten om hier aan deel te kunnen nemen. Aan training geen gebrek. De laatste tijd, zelfs in de schoolvakanties is er hard doorgetraind om hier aan deel te kunnen nemen.

Met gezonde spanning en goede zin trok de kleine delegatie naar Flevoland. Dit onder leiding van Coaches sabum Atmane Qoubbane en boo-sabum Jolijn van Eisden en scheidsrechter Ahmed Qoubbane. Daar aangekomen, viel iets direct op. De enorm grote poules waar de jonge kinderen in moesten strijden. Poules van 20 kinderen waren geen uitzondering. En dan kan het soms snel en hard gaan. Wedstrijd verloren, poule verlaten, wat hard kan zijn voor zulke jonge deelnemers.
Dat merkten de pupillen vandaag, niet alles komt vanzelf aanwaaien.  Je moet echt knokken voor je eremetaal. Daarover kan niks verkeerds gezegd worden.  Want geknokt is er. Zo ook bijvoorbeeld Lena die zich een weg moest banen door een poule van 20, waarbij ze 4e werd. Het niveau was ook enorm hoog. Defence Center Boxtel is dan ook terecht trots op zijn pupillen en neemt dit mee, om ze nog beter te kunnen helpen en trainen.

Toch waren twee mensen die nog het zilver binnen sleepten; Mohamed Noah Kissami en Boo-sabum Jolijn van Eisden (die ook als coach fungeerde), waardoor Defence Center Boxtel weer twee prijzen in de kast erbij kan zetten.

Deze strijders vielen net buiten de prijzen:

Lena Andrzejewski
Dion Seevarajah
Aaliyah Zahraoui
Lola Groeneveld
Izzah Ali Abbas
Mihran Shouket

Auteur: Ralph Dikmans
 


29-10-2022
 
 
Defence Center Boxtel Battle of The lowlands
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)