Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Buitenlandse successen Defence Center Boxtel
 

 

Buitenlandse successen Defence Center Boxtel

Oefening baart kunst. Jong geleerd is oud gedaan. Allemaal spreekwoorden die waarheid bevatten. Maar hoeveel moet je oefenen/ trainen om eens echt succesvol te zijn. Nadat een paar weken geleden de poules groot en de tegenstand zwaar bleek te zijn, is er meer en meer getraind op techniek, snelheid en souplesse.

Nu staat DCB toch al bekend om zijn intensieve trainingen, maar er is nóg meer getraind op kussens, sparringstrainingen en meer aandacht geweest voor stijlvormen. Als je dan naar Steenokkerzeel moet reizen in België voor de Open Belgium Cup en ziet daar weer erg grote poules in de zaal, dan slik je als deelnemer even, maar je herinnert je aan de lessen die geleerd zijn.
Coaches Sabum Atmane Qoubbane, Boo-Sabum Kevin van Weert en Coach Nabil Loubann doen dan ook hun uiterste best je die lessen te laten herhalen en goed mee te nemen als je de wedstrijd in gaat.

Wanneer dan je eerste leerling in een poule komt van maar liefst 13 tegenstanders en het lukt haar ook nog om eerste te worden, sta je verbaasd, daarna overladen met trots en daarna de bevestiging dat je lessen zijn vruchten hebben afgeworpen. Temeer omdat DCB nog maar zo kort bezig is in de takewon-do wereld en nu al zo’n naam aan het maken is. Speciale dank gaat uit naar de scheidsrechters die DCB mee nam naar het toernooi: Ahmed Qoubbane en Boo-Sabum Jolijn van Eisden.

Dit waren de kanjers met hun prijzen:

Corne Beekmans goud met sparren
Dion Seevarajah, goud met sparren en goud met tuls
Boo-Sabum Jolijn van Eisden, zilver met sparren
Kacper Andrzejewski, goud met sparren
Lena Andrzejewski zilver met sparren, brons met tuls
Mihran Shouket (4e plek)
Mohamed Noah Kissami (4e plek)
Burhan Iftikhar (4e plek)
Rehan Ahmed Khan (4e plek)


Auteur: Ralph Dikmans
 


20-11-2022
 
 
Buitenlandse successen Defence Center Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)