Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geef aan de Jantje Beton collectant!
 

 

Geef aan de Jantje Beton collectant!

Samen zorgen voor meer speelplezier van kinderen in uw eigen buurt

Boxtel -   Van 13 t/m 25 februari 2017 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. In Boxtel lopen de volgende verenigingen voor de Jantje Beton Collecte:  Judoclub Sakura, Vechtsportvereniging 4Defence (Fight School Boxtel), Stichting Kinderboerderij Boxtel en de Scouting Boxtel.

Steun de plaatselijke jeugdverenigingen

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel.

Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren. 

Geef daarom aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl 


Auteur Peter van de Kerkhof
Meer 4Defence nieuws >>>>


31-01-2017
 
 
Geef aan de Jantje Beton collectant!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)