Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

Tabitta Boxtel
 

Tabitta Boxtel

Tabitta is een gymnastiek- en turnvereniging voor jong en oud. Onze enthousiaste leden komen voornamelijk uit Boxtel en Liempde.
De lessen bestaan uit gymnastiek en recreatief turnen voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen van 4 tot 80 jaar.
Daarnaast hebben we een selectiegroep voor meisjes wedstrijd turnen.
Doelstelling is om zoveel mogelijk mensen op een gezonde manier te laten bewegen. Daarbij rekening houdend met een evenwicht in prestatie, conditie en plezier. Een balans tussen ontspanning en inspanning.

   

28-01-2024

 

Esmee en Wiese plaatsen zich voor de halve finale van het NK turnen.

In het weekend van 27 en 28 januari vond de derde en laatste kwalificatie plaats in Heerenveen. Een aantal turnsters van Tabitta konden zich tijdens deze wedstrijd plaatsen voor de halve finale van het Nederlandse Kampioenschap.

Lees verder >>>>

21-01-2024

 

Zilver voor Tabitta bij kwalificaties

Op 20 en 21 januari turnden de turnsters van Tabitta in niveau 2 en supplement D hun laatste kwalificatiewedstrijden. Hiervoor reisden ze met 10 turnsters dubbel zoveel publiek af naar Tilburg. 

Lees verder >>>>

07-01-2024

 

Tabitta op het kersttoernooi Nijmegen

In het weekend van 6 en 7 januari vond het kersttoernooi plaats in Nijmegen. Eén mooi oefentoernooi, waarin nieuwe elementen uitgeprobeerd konden worden. De middenbouw, meiden van 8 tot 12 jaar, turnden een teamwedstrijd

Lees verder >>>>

10-12-2023

 

Tweede kwalificatiewedstrijd Tabitta

De landelijke turnsters van Tabitta hebben er vroeg in het seizoen al 2 kwalificatiewedstrijden op zitten. Afgelopen weekend turnde Wiese van den Eertwegh, junior divisie 1, haar wedstrijd in Alkmaar en reisden Isis van der Heijden, Hailey Kuijten, Diaz Verhoeven, Nienke van Sambeek, Eva Prent, Maud de Bie en Ysa Jongbloets af naar Breda

Lees verder >>>>

03-12-2023

 

Tabitta turnsters presteren goed op kwalificatiewedstrijd

Op zaterdag 2 december mocht het niveau 4 team turnen, bestaande uit Nikkie Schalkx, Julia van de Wal, Pleun Wijn, Fiene Wijn, Tess van Helsland en Lynn Daniëls. Het team heeft samen een knappe derde plaats bemachtigd, waarvoor zij de bronzen medaille omgehangen kregen.

Lees verder >>>>

26-11-2023

 

Tabitta turnsters in actie in Weert en Dokkum

Op zondag 5 en 26 november vonden de eerste twee kwalificatiewedstrijden plaats voor de senioren derde divisie. Esmee Komen en Jade Roovers mochten samen in actie komen in Weert en in Dokkum.

Lees verder >>>>

23-04-2023

 

Zilver en Brons op het NK turnen voor Tabitta.

Op 22 en 23 april vond het Nederlandse Bondskampioenschap turnen plaats in Alkmaar voor de beste bovenbouwturnsters van afgelopen seizoen. De meerkampfinales waren op zaterdag en op zondag werden de toestelfinales geturnd. 

Lees verder >>>>

16-04-2023

 

Een bronzen medaille voor Tabitta bij de regiofinales voor middenbouw turnsters. 

Afgelopen weekend turnden de middenbouw turnsters niveau 4 van Tabitta hun welverdiende finales. Deze regio finales vonden plaats in Sint Oedenrode.

Lees verder >>>>

02-04-2023

 

Eva Roos brons op de halve finale en door naar NK Turnen

In het eerste weekend van april 2023 stonden er opnieuw halve finales voor het grote NK turnen gepland. Ditmaal in Den Haag voor de turnsters uit de 1e divisie: Eva Roos (senior) en Wiese van den Eertwegh (junior).

Lees verder >>>>

18-03-2023

 

Een gouden team en 2 NK plaatsen voor GV Tabitta

Op zaterdag 18 maart reisden 11 turnsters, 4 coaches en veel trouwe supporters van G.V. Tabitta wederom het land door voor turnwedstrijden. De jongste groep, middenbouw niveau 4 ging naar Deurne voor hun laatste districtskwalificaties en de bovenbouw divisie 2 turnsters

Lees verder >>>>

12-02-2023

 

Veel halve finaleplaatsen voor GV Tabitta en wederom GOUD voor Eva Roos

Op zaterdag 4 februari werden de regiokampioenschappen voor Jeugd divisie 2 gehouden in Vught. In deze categorie komt Ninthe Scheffer uit voor Tabitta.

Lees verder >>>>

29-01-2023

 

Kwalificatie wedstrijden voor Tabitta turnsters

In het weekend van 28 en 29 januari vonden in Tilburg de tweede kwalificatie wedstrijden van regio Brabant Oost plaats, samen met de tweede teamwedstrijden voor de middenbouw.

Lees verder >>>>

21-01-2023

 

Twee gouden weekenden voor Tabitta

In de weekenden van 14/15 januari en 21 januari verschenen er meer meerdere turnsters van Tabitta op de wedstrijdvloer. Op zaterdag 14 januari en zondag 15 januari turnden de junioren en senioren van Tabitta hun tweede (van de drie) kwalificatiewedstrijd in Vianen

Lees verder >>>>

08-01-2023

 

Turnsters van GVTabitta in actie op het kersttoernooi.

In het weekend van 7 en 8 januari hebben de turnsters van GV Tabitta deelgenomen aan het jaarlijkse kersttoernooi in Nijmegen.

Lees verder >>>>

10-10-2022

 

Sportzaal puilde uit tijdens clubkampioen Tabitta

Op zaterdag 10 december puilde sportzaal Tabitta aan alle kanten uit! Er waren deze dag naar door de dag heen vele mensen in de kleine sportzaal aanwezig voor de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Lees verder >>>>

13-11-2022

 

Landelijk goud voor Tabitta in Zierikzee

De turnsters van Tabitta hebben goede visitekaartjes afgegeven op de kwalificatiewedstrijden. voor het NK. Daarbij was Eva Roos de uitschieter,door in het sterke landelijke deelnemersveld senior Divisie 1 het goud te veroveren.

Lees verder >>>>

30-10-2022

 

Turnsters van Tabitta in actie

Als voorbereiding op het wedstrijdseizoen hebben de turnsters van Tabitta afgelopen weekend, 29 en 30 oktober, deelgenomen aan de Turn Totaal Breda Cup in Breda. Dit is een toernooi waar de turnsters per toestel deel konden nemen.

Lees verder >>>>

26-06-2022

 

Senioren Tabitta Boxtel 2de en 3de op het NK turnen in Ahoy

 Zondag 26 juni stonden Nienke Langenhuizen en Eva Roos (beide senior divisie 1) stralend in Ahoy om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) turnen.

Lees verder >>>>

06-06-2022

 

Tabiita goede resultaten op Open Bredase Turn Kampioenschappen

Maandag  6 juni (Tweede pinksterdag) namen de turnsters van GV Tabitta deel aan de Open Bredase Turn Kampioenschappen. Bredagym organiseert deze wedstrijd elke jaar

Lees verder >>>>

24-04-2022

 

Tabitta Boxtel op het NK dames turnen

Op zaterdag 23 april mochten 3 turnsters van G.V. Tabitta Boxtel met trots deelnemen aan het Nederlands bondskampioenschap turnen dames in Waalwijk

Lees verder >>>>

10-04-2022

 

Tweede kwalificatie wedstrijd voor Tabitta turnsters 

Zondag 10 April  kregen Jade Roovers (Senior divisie 3), Esmee Komen en Mollie Mc Cluney (Junioren divisie 2) hun laatste kans om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap (NK).

Lees verder >>>>

20-03-2022

 

Regionale wedstrijd jeugd en middenbouw turnsters GV Tabitta.

Zaterdag 27 november kwamen in Valkenswaard de turnsters in de categorie jeugd in actie. In deze regionale wedstrijd, helaas zonder publiek vanwege de maatregelen

Lees verder >>>>

27-11-2021

 

Regionale wedstrijd jeugd en middenbouw turnsters GV Tabitta.

Zaterdag 27 november kwamen in Valkenswaard de turnsters in de categorie jeugd in actie. In deze regionale wedstrijd, helaas zonder publiek vanwege de maatregelen

Lees verder >>>>

21-11-2021

 


Eerste plaatsingswedstrijd voor 1ste divisie turnsters van GV Tabitta

Zondag 21 november turnden  Nienke Langenhuizen en Eva Roos , beide senior 1ste divisie, in Den Haag hun eerste plaatsingswedstrijd  richting het NK.

 
Lees verder >>>>

14-11-2021

 

Eerste toernooi Tabitta turnsters.

Na een lange onzekere periode, zonder wedstrijden en met buiten trainingen vanwege corona , stond afgelopen weekend de eerste wedstrijd voor de turnsters van Tabitta op het programma.

 
Lees verder >>>>

31-10-2021

 

Eerste toernooi Tabitta turnsters.

Na een lange onzekere periode, zonder wedstrijden en met buiten trainingen vanwege corona , stond afgelopen weekend de eerste wedstrijd voor de turnsters van Tabitta op het programma.

 
Lees verder >>>>

16-06-2020

 

Talenteniacht damesturnen GV Tabitta Boxtel

Ben jij zo lenig  als een slang? Of zo sterk als een beer? Kun jij kunstjes die niemand anders durft? Dan ben jij misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt!

 
Lees verder >>>>

16-02-2020

 

Eva Roos van GV Tabitta regio kampioen.

Afgelopen weekend (15 en 16 februari) werden de regiokampioenschappen geturnd voor de 3de divisie, een deel van de 2de divisie en de senioren van de 1ste divisie. Voor de 3de divisie turnsters een hele spannende wedstrijd

Lees verder >>>>

09-02-2020

 

Kwalificatie 1ste divisie en kwartfinale jeugd 2de divisie

Ondanks het stormachtige weer turnden onze turnster van de eerste divisie en jeugd tweede divisie afgelopen weekend (8 en 9 februari) een wedstrijd in Eindhoven.

Lees verder >>>>

31-01-2020

 

G.V. Tabitta succesvol op 1/4 finale NK regiokampioenschappen

Bijna alle turnsters van G.V. Tabitta geplaatst voor  1/4 finale NK of regiokampioenschappen.
In januari vonden de 2e kwalificatie wedstrijden plaats voor de 2de en 3de divisie turnsters.

Lees verder >>>>

28-12-2019

 

G.V. Tabitta kersttoernooi in Nijmegen

Een jaarlijkse terugkerend toernooi voor de turnsters van G.V. Tabitta is het kersttoernooi in Nijmegen. Op 28 en 29 december kwamen alle turnsters in actie. De onderbouw turnsters in een team wedstrijd en de bovenbouw turnsters voor toestelfinales.

Lees verder >>>>

15-12-2019

 

GV Tabitta mooie resultaten bij eerste kwalificatie wedstrijden

Afgelopen 2 weekenden stonden de eerste kwalificatie wedstrijden voor de 2de en 3de divisie op het programma. Daarnaast werden ook en de regiokampioenschappen voor de jeugd en junioren 1ste divisie geturnd

Lees verder >>>>

24-11-2019

 

GV Tabitta mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen

De eerste individuele wedstrijd van het seizoen voor de turnsters uit de 2e en 3e divisie van GV Tabitta vond plaats in Hellendoorn. Het toernooi, georganiseerd door Turnschool Rijssen

Lees verder >>>>

16-11-2019

 

GV Tabitta 4de en 7de op NK teams

Op het NK Teams zaterdag 16 november in Sittard mochten 2 teams van G.V. Tabitta, samen met 7 andere geplaatste teams uit het hele land, strijden om de Nationale titel.

Lees verder >>>>

10-11-2019

 

Ook team 3 van G.V. Tabitta plaatst zich voor het NK teams.

Zondag 10 november turnde een combinatieteam bestaande uit junioren 2e divisie en senioren 3e divisie van G.V. Tabitta hun kwalificatie wedstrijd voor het NK teams.

Lees verder >>>>

02-11-2019

 

Tabitta klaar om de kwalificatie wedstrijd voor het NK teams in Waalwijk

Na een lange periode van hard trainen stonden er op zaterdag 2 november 2 teams van Tabitta klaar om de kwalificatie wedstrijd voor het NK teams in Waalwijk te turnen.

Lees verder >>>>

23-06-2019

 

Zilver voor Eva Roos en Brons voor Nienke Langenhuizen van GV Tabitta in Ahoy!!

Zaterdag 22 juni mochten 3 turnsters van GV Tabitta uitkomen voor de AHOY-cup. Nienke Langenhuizen, Eva Roos en Sam Sieben hadden zich bij hun NK geplaatst om aan dit mooie extra toernooi deel te nemen.

Lees verder >>>>

08-06-2019

 

Neomi Bertens is de clubkampioen van 2019!

Zaterdag 8 juni stond voor GV Tabitta in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Er waren deze dag naar schatting deze dag zo’n ruim 125 mensen in de kleine sportzaal aanwezig.

Lees verder >>>>

27-05-2019

 

Tabitta op NK finale turnen, 2e divisie in Duiven

In het weekend van 25/26 mei kwamen maar liefst 5 turnsters van GV Tabitta in actie op het Nederlands Kampioenschap. Fenna Bergman en Mollie Mc Cluney, Jeugd N3, stonden zaterdag in de meerkamp finale

Lees verder >>>>

20-05-2019

 

Lieke van Berkel 13de in NK finale turnen

Afgelopen weekend was het eerste NK weekend in Vianen. In deze finale mocht Lieke van Berkel, senior 3de divisie, uitkomen voor GV Tabitta. Zij turnde de meerkamp finale.

Lees verder >>>>

12-05-2019

 

Halve finale turnen in Varsseveld

In Varsseveld konden afgelopen weekend (11 en 12 mei) de junioren 1e divisie en de senioren 3e divisie van G.V. Tabitta Boxtel zich plaatsen voor het NK. Op zaterdag 11 mei kwamen de junioren 1e divisie Sam Sieben, Yuna van de Wiel, Donna van Wijgerden en Lieve van der Zijde in actie.

Lees verder >>>>

14-04-2019

 

Brons en 6 NK tickets voor GV Tabitta

Ook afgelopen weekend, 12-13 april, waren er weer tickets voor het Nederlands Kampioenschap turnen te verdienen voor turnsters van G.V. Tabitta op de halve finale in Rotterdam.

Lees verder >>>>

07-04-2019

 

5 extra NK tickets voor GV Tabitta op halve finale in Leusden

Op zondag 7 april stonden 5 turnsters van Tabitta in de halve finale van het Nederlands Kampioenschap (NK) in Leusden. Mollie McCluney en Myrthe Widlak (Jeugd1N3) waren als eerste aan de beurt.

Lees verder >>>>

24-03-2019

 

Eerste NK Ticket voor G.V. Tabitta

Zaterdag 23 maart stond in Helmond de halve finale voor de Instappers N2 op het programma.
Naita van der Velden en Kaatje van Zoggel hadden zich hiervoor geplaatst. Zij behoren hiermee tot de 48 beste turnsters van Nederland in hun categorie.

Lees verder >>>>

10-03-2019

 

GV Tabitta 6 medailles kwartfinale NK Turnen

In het weekend van 16 en 17 maart reisden 14 turnsters met begeleiding en supporters voor de tweede kwartfinale af naar Harlingen. De eerste divisie turnsters Yuna van de Wiel, Donna van Wijgerden en Lieve van der Zijde kwamen op zaterdag in actie

Lees verder >>>>

10-02-2019

 

Tabitta turnsters plaatsen zich in de 1ste kwalificatiewedstrijd

Afgelopen weekend 9 en 10 februari vond de eerste plaatsingswedstrijd voor de 1ste divisie turnsters plaats in Reuver. Voor Tabitta kwamen 6 turnsters in verschillende leeftijdscategorieën in actie.

Lees verder >>>>

03-02-2019

 

Bronzen weekend GV Tabitta met een goud randje

Een bronzen weekend met een goud randje voor de turnsters van Tabitta Boxtel. Op 23 en 24 juni mochten 4 turnsters aantreden in het grote Ahoy voor de Ahoy Cup 2018.

Lees verder >>>>

24-06-2018

 

Bronzen weekend GV Tabitta met een goud randje

Een bronzen weekend met een goud randje voor de turnsters van Tabitta Boxtel. Op 23 en 24 juni mochten 4 turnsters aantreden in het grote Ahoy voor de Ahoy Cup 2018.

Lees verder >>>>

17-06-2018

 

Sem Haase toestel kampioenschappen Tilburg

Benjamin (talentendivisie) Sem Haase  heeft afgelopen weekend laten zien wederom zijn mannetje te staan. Hij nam in Tilburg 5 medailles mee naar huis.

Lees verder >>>>

16-06-2018

 

Richelle Smits GV Tabitta clubkampioen 2018

Zaterdag 16 juni stond voor GV Tabitta in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Er waren deze dag naar schatting door de dag heen zo’n ruim 250 mensen in de kleine sportzaal aanwezig. Het was een succesvolle dag

Lees verder >>>>

09-06-2018

 

Tabitta Boxtel zeer succesvol op NK

Zéér succesvol NK weekend voor eerste divisie turnsters van Tabitta Boxtel, met maar liefst 5 NK medailles!! Zaterdag 9 juni en zondag 10 juni stonden in het teken van de NK finales voor de eerste divisie turnsters Sam Sieben, Lieve van der Zijde, Donna van Wijgerden, Yuna van de Wiel en Eva Roos

Lees verder >>>>

03-06-2018

 

Fenna Bergman en Esmee Komen turnen een fantastisch NK weekend

Op zaterdag 2 juni stond het NK turnen gepland voor Fenna Bergman, pupil 2 N2 en Esmee Komen, jeugd 1 N3. Een hele prestatie op zich om überhaupt al daar te staan, door de vele aantal inschrijvingen in beide niveau’s.

Lees verder >>>>

27-05-2018

 

Lieke van Berkel opent NK weekenden met een mooie 6e plaats op de meerkamp!

Op zaterdag 26 mei verscheen Lieke van Berkel licht gespannen op de wedstrijdvloer om haar NK te gaan turnen als junior 3e divisie. Doordat ze in elke voorwedstrijd en kwalificaties het podium mocht

Lees verder >>>>

22-04-2018

 

Succesvol weekend levert Tabitta 5 NK tickets op!

In het weekend van 21 en 22 april kwamen Sam Sieben, Lieve van der Zijde, Donna van Wijgerden, Yuna van de Wiel, Eva Roos en Lieke van Berkel van Tabitta in actie op de halve finale in Alkmaar.

Lees verder >>>>

08-04-2018

 

Eerste NK-ticket is binnen en Regio toestelfinales!

Op zondag 8 april kwamen Fenna Bergman, Romy Schepens en Lieke van Berkel in actie.
Fenna begon de dag in de eerste wedstrijd in Nieuwegein en kon zich via deze wedstrijd plaatsen voor het NK in Tilburg.

Lees verder >>>>

25-03-2018

 

GV Tabitta turnsters tweede kwalificatiewedstrijd divisie 1

Op zondag 25 maart was in Middelburg de tweede kwalificatiewedstrijd voor de turnsters die uitkomen in de eerste divisie. Bij de junioren kwamen Yuna van de Wiel, Donna van Wijgerden en Lieve van der Zijde in actie.

Lees verder >>>>

18-03-2018

 

Goud&Zilver 5 halve finale plaatsenTabitta Boxtel

In het weekend van 10-11 maart in het verre Roden en 17-18 maart in Waddinxveen, werden de eerste kwartfinales geturnd in de 1e en 2e divisie. Verschillende Tabitta turnsters hadden zich hiervoor geplaatst en kwamen in actie!

Lees verder >>>>

24-02-2018

 

GV Tabitta turnsters presteren top in Valkenswaard

Op zaterdag 24 februari stond in Valkenswaard de 2e kwalificatie naar de landelijke wedstrijden op het programma. Junior Lieke van Berkel was in een stabiele 1e kwalificatie al zeker van plaatsing voor de 1/2 finale landelijk

Lees verder >>>>

04-02-2018

 

Kwalificatiewedstrijden divisie 1 Tabitta turnsters

In het weekend van 3 en 4 februari vonden de eerste kwalificatiewedstrijden plaats voor de divisie 1 turnsters. Dit weekend konden de turnsters zich proberen te plaatsen voor de halve finale van de Nederlandse Kampioenschappen.

Lees verder >>>>

29-01-2018

 

Drukke wedstrijdmaand voor Tabitta!

In januari heeft Tabitta het altijd druk met wedstrijden, ook dit jaar weer twee weekenden waarbij de turnsters van Tabitta mochten aantreden.

Lees verder >>>>

08-07-2017

 

GV Tabitta & Flik-Flak bundelen krachten!

Aankomend seizoen gaan GV Tabitta Boxtel & Flik-Flak Den Bosch de krachten bundelen om samen een nieuw regionaal talentencentrum op te zetten: "RTC Zuid".

Lees verder >>>>

18-06-2017

 

GV Tabitta geeft visitekaartje af op NK turnen topsport

Op 17 en 18 juni waren in Ahoy Rotterdam de grote finales van turnen dames in de hoogste niveaus.
GV Tabitta Boxtel was daar met een delegatie van 16 turnsters en 4 coaches aanwezig.

Lees verder >>>>

11-06-2017

 

Nederlands kampioenschap turnen in Duiven

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni was in Duiven het Nederlands Kampioenschap turnen voor instap N1 en Jeugd Divisie 1. Alle Tabitta Boxtel turnsters uitkomend in deze niveaus hadden zich middels de landelijke voorwedstrijden al knap geplaatst bij de beste 36 turnsters van het land op dit NK.

Lees verder >>>>

11-06-2017

 

Landelijke voorwedstrijd: Zilver voor Sam Sieben en uitbreiding Ahoy tickets!

Zondag 11 juni in Duiven de laatste plaatsingswedstrijden voor de topsportfinales in Ahoy.
Daar kon men naast allround tickets ook toestelfinale (nationale top 8) tickets verdienen.

Lees verder >>>>

11-06-2017

 

Shadé van Oorschot op internationaal turntoernooi met Team NL

Op zondag 11 juni mocht Tabitta Boxtel turnster Shadé van Oorschot op uitnodiging van de KNGU haar eerste interland turnen. Ze turnde samen met nog 7 andere Nederlandse toppers van de jeugd  (+/- 12 jaar) voor team NL

Lees verder >>>>

26-05-2017

 

Tabitta Boxtel turnster met KNGU naar Flanders International Team Challenge

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei was er in de Maaspoort het IAG toernooi. Een evenement waar naast turnen nog vele andere activiteiten zijn.

Lees verder >>>>

21-05-2017

 

Eva Roos 3 medailles op Nederlands Kampioenschap turnen.

Op 20 en 21 mei waren er veel spannende wedstrijden in Alphen aan den Rijn, namelijk het Nederlands Kampioenschap Divisie 2.  Een lang maar mooi weekend dat werd afgesloten met maar liefst 3 nationale medailles voor Eva Roos

Lees verder >>>>

14-05-2017

 

Turnster Tabitta Boxtel wint zilver in de Eredivisie

Op zondag 14 mei was één van de drie landelijke plaatsingswedstrijden op het hoogste niveau in Almelo. Daar kunnen turnsters plaatsing voor de topsport allround- en toestelfinales in Ahoy afdwingen.

Lees verder >>>>

13-05-2017

 

Nederlands Kampioenschap turnen Divisie 3

Op zaterdag 13 mei waren in Almelo de Nederlandse Kampioenschappen N3 en Divisie 3.

De finale halen is in dit niveau al een enorme prestatie. Dit omdat er voor de honderden deelneemsters in dat niveau maar 36 finaleplaatsen beschikbaar zijn.

Lees verder >>>>

08-04-2017

 

Tabitta Boxtel nog 6 NK tickets rijker

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei waren er wederom halve finales turnen, ditmaal in Rotterdam.
De eerder behaalde finaleplaatsen werden aangevuld met nog eens 6 extra landelijke finalisten.

Lees verder >>>>

08-04-2017

 

Guylene Brunneman naar de landelijke finale!

Op zaterdag 8 april werd er in Winterswijk de halve finale Divisie2 geturnd en de landelijke voorwedstrijd pupil 2 N1. Na het succes van vorige week werd er nog een finale-ticket in de 2e divisie toegevoegd voor Guylene Brunneman.

Lees verder >>>>

02-04-2017

 

Eva Roos wint halve finale turnen tweede divisie

Op zondag 2 april was de halve finale turnen Divisie 2 in het Groningse Bellingwolde.
De Boxtelse clubleden hadden de 550 kilometer niet voor niets gereden, want Romy Schepens en Eva Roos gingen beide met meerdere finaletickets naar huis!

Lees verder >>>>

26-03-2017

 

Thijs Jansen clubkampioen Tabitta

Op zondag 26 maart puilde sportzaal Tabitta aan alle kanten uit! Er waren deze dag naar schatting door de dag heen zo’n ruim 400 mensen in de kleine sportzaal aanwezig voor de jaarlijkse clubkampioenschappen

Lees verder >>>>

19-03-2017

 

Vijf medailles voor Tabitta op de landelijke voorwedstrijd

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart waren in Reuver de landelijke voorwedstrijden turnen .
Daar kon men tickets verdienen naar de landelijke  halve finales.

Lees verder >>>>

11-03-2017

 

Eerste finaleplaatsen Nederlands Kampioenschap Ahoy een feit

Op zaterdag 11 maart werden in Vianen de eerste landelijke wedstrijden geturnd voor de jeugd N1 en jeugd Eredivisie. Er zijn drie kwalificatiewedstrijden waar plaatsing kan worden afgedwongen voor de Nederlandse Kampioenschappen allround in Ahoy.

Lees verder >>>>

18-02-2017

 

Medailleregen van 36 medailles voor Tabitta bij de toestelfinales turnen

Op zondag 19 februari  waren de regionale toestelkampioenschappen turnen. GV Tabitta gaf daar wederom een sterk visitekaartje af door het vele mooie turnen en prachtige prestaties.

Lees verder >>>>

18-02-2017

 

Jaimy de Wit regiokampioen turnen

Zaterdag 18 februari was in Valkenswaard de regiofinale turnen 3e divisie. Jaimy de Wit werd daar regiokampioen van de junioren. Verder bemachtigde Tabitta, ondanks het lage doorstroompercentage, twee tickets naar de landelijke halve finale.

Lees verder >>>>

05-02-2017

 

Start landelijke turnseizoen GV Tabitta

Op zondag 4 februari was de eerste groep Tabitta turnsters aan de beurt voor de eerste landelijke wedstrijd van het seizoen, dicht bij huis in Breda. Deze groep moet 2 landelijke voorwedstrijden turnen

Lees verder >>>>

29-01-2017

 

Tabitta drie regiokampioenen op het hoogste niveau

In de hoogste landelijke niveaus waren zondag 29  januari de regiofinales. Er zijn in Zuid Nederland maar weinig clubs die deze hoge niveaus kunnen bieden, waardoor er per leeftijd kleine groepjes deelnemers zijn
( inclusief filmpje ).

Lees verder >>>>

15-01-2017

 

Eva Roos regiokampioen 2017

Op zondag 15 januari waren de regiokampioenschappen niveau N2 en Divisie 2 in Rosmalen.Tijdens dit kampioenschap konden turnsters tickets verdienen naar de landelijke allround wedstrijden en naar de regionale toestelfinales.

Lees verder >>>>

11-12-2016

 

3 turnkampioenen op de regionale voorwedstrijden

Op zaterdag 11 en zondag 12 december waren de eerste officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen. Tabitta gooide hoge ogen op de voorwedstrijd met maarliefst 3 kampioenen.

Lees verder >>>>

27-11-2016

 

Druk en succesvol turnweekend

Afgelopen weekend deden bijna alle selectieturnsters van Tabitta mee aan het turnschool Rijssen turntoernooi.  Maarliefst 28 turnsters reisden af naar de landelijke wedstrijd in Hellendoorn.

Lees verder >>>>

19-11-2016

 

Tabitta 6e op het NK turnen voor teams

Op zaterdag 19 november streden in Hoofddorp op verschillende niveaus turnteams om de landelijke titels. Vanuit een race van 32 teams uit het gehele land had het Tabitta team zichzelf al eerder naar de top 10 finale in niveau D geturnd

Lees verder >>>>

13-11-2016

 

Eerste medailles Tabitta nieuwe seizoen zijn een feit

Op 12 en 13 november waren de open Tilburgse kampioenschappen. De 2e en 3e divisie van Tabitta was aanwezig en gaf een mooi visitekaartje af met een gouden medaille voor Lieke van Berkel en een bronzen medaille voor Guylene Brunneman

Lees verder >>>>

06-11-2016

 

Succesvolle opening nieuwe turnseizoen GV Tabitta

Op zondag 6 november werden in Waspik de kwalificaties turnen voor het NK teams gehouden.
 Guylene Brunneman, Romy Schepens, Jaimy de Wit en Lieke van Berkel wisten als team het nieuwe seizoen daar glansrijk wist te openen

Lees verder >>>>

26-06-2016

 

Tabitta sluit seizoen grandioos af in Ahoy

Op 25 en 26 juni werden tijdens het grote spektakel “Fantastic Gymnastics” in Ahoy de laatste landelijke finales geturnd. Weer een weekend met memorabele prestaties voor Tabitta.(inclusief filmpje)

Lees verder >>>>

05-06-2016

 

Turnvereniging GV Tabitta demonstratie tijdens Boxtel en Route

Op zaterdag 11 juni stond Boxtel in het teken van Boxtel on route. gaf turnvereniging GV Tabitta een prachtige demonstratie op het grasveld aan de Hobbedonkseweg

Lees verder >>>>

05-06-2016

 

Shadé van Oorschot Nederlands Kampioen turnen op het hoogste niveau

Het weekend van 4 en 5 juni werd een historisch weekend voor GV Tabitta.Afgelopen jaren gingen  er bij de jongste leeftijdscategorieën  op het hoogste niveau al Nederlandse titels naar Tabittaled

Lees verder >>>>

29-05-2016

 

De Wolf dicht bij eremetaal Nederlands Kampioenschap turnen

Op 28 en 29 mei waren in Waalwijk de eerste landelijke finales van 2016.
Op zaterdag turnde Mees van Abeelen de landelijke finale in jeugd Niveau 3. Mees won op één van de halve finales goud en plaatste zich daarmee voor deze finale.

Lees verder >>>>

22-05-2016

 

Laatste 3 finale tickets Tabitta verzilverd

Op zondag 22 mei was de halve finale turnen N2 in Dordrecht. Na een zenuwslopende wedstrijd werden de laatste binnengesleept.  Met een totaalscore van 14  finaletickets laat de Boxtelse GV Tabitta dit seizoen landelijk weer zeer goed van zich horen.

Lees verder >>>>

23-04-2016

 

GV Tabitta is weer 2 medailles en 19 finaleplaatsen rijker!

Zaterdag 23 april was Tabitta zeer succesvol aanwezig in Wieringerwerf op de landelijke halve finales in de hoogste niveaus.

Lees verder >>>>

16-04-2016

 

Landelijke successen voor de nieuwe aanwas van Tabitta

Op zaterdag 16 april verschenen in Bergschenhoek de jongste halve finalisten van GV Tabitta aan de start Dit keer in de leeftijdscategorie "instap" op het hoogste niveau N1,

Lees verder >>>>

10-04-2016

 

Turngoud voor Mees van Abeelen!

Op zondag 10 april waren de eerste landelijke halve finales jeugd N3..Vanuit de B-selectie reisden Mees van Abeelen en Romy Schepens 400 kilometer om in Dalen te strijden voor een ticket naar het Nederlands Kampioenschap turnen.

Lees verder >>>>
 

30-03-2016

 

Talentenjacht damesturnen

Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer? Kun jij kunstjes die niemand anders durft?
Dan ben je misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt!

Lees verder >>>>

20-03-2016

 


Tabitta 3 medailles in de landelijke topsport!

Op 19 en 20 maart waren in het toeristische Volendam de laatste landelijke kwartfinales turnen. Ditmaal alleen in het hoogste niveau. Met een gouden medaille en twee bronzen medailles voor GV Tabitta staat Boxtel weer goed op de kaart. ( inclusief filmpjes)

Lees verder >>>>

13-03-2016

 

Goede turnprestaties Tabitta in Harlingen 

Drie Tabitta toppers hadden zich geplaatst voor de 1/4 finale op zondag 13 maart in het verre Harlingen. 
Het beloofde een spannende dag te worden, want er zouden veel turnsters afvallen in de strijd naar de halve finales.

Lees verder >>>>

06-03-2016

 

Eerste tickets halve finales turnen verzilverd

De komende 3 weken staan er op de agenda van de turnbond de landelijke kwartfinales gepland. Dit weekend waren de eerste kwartfinales in Reusel. Op zondag 6 maart kwamen daar 6 Tabitta talenten in actie.

Lees verder >>>>

21-02-2016

 

Prachtige regiokampioenschappen n3 en divisie 3 in Oss

Op zaterdag 20 februari waren de regiokampioenschappen n3 en divisie 3 in Oss. Vanuit de B-selectie mochten daar 4 turnsters Tabitta vertegenwoordigen

Lees verder >>>>

14-02-2016

 

Tabitta tweemaal turngoud op landelijke 1/8 finale

Op 13 en 14 februari reisden veel turnsters uit de hoge niveaus het hele land af naar de 1/8 finales in Amsterdam. In de leeftijdsgroep jeugd was GV Tabitta oppermachtig.

Lees verder >>>>

31-01-2016

 

Tabitta zes regiokampioenen in Tilburg

Het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 januari was een druk turnweekend. In Tilburg vonden allround voorwedstrijden en toestelfinales plaats.

Lees verder >>>>

23-01-2016

 

Lisa van den Oetelaar clubkampioen Tabitta!

Zaterdag 23 januari was het de gehele dag bomvol in sportzaal Tabitta.
Door de grote opkomst was het soms lastig een plekje te vinden, maar de sfeer en sportprestaties waren er niet minder om.

Lees verder >>>>

17-01-2016

 

Vervolg regiokampioenschappen en Tabitta debuut in de Eredivisie.

Op zaterdag 16 en zondag 17 januari waren in Cuijk de regiokampioenschappen.Een groep turnsters uit de B selectie mocht hier strijden om toestelfinale en landelijke plaatsen.

Lees verder >>>>

10-01-2016

 

Tabitta telt 3 regiokampioenen 2016!

Op zaterdag 9 en zondag 10 januari werden in Valkenswaard de regiofinales turnen gehouden.
Tabitta telde daar 3 regiokampioenen. Tijdens deze strijd om het regiokampioenschap, werden er ook 15 tickets naar de landelijke wedstrijden verzilverd.

Lees verder >>>>

03-01-2016

 

Medailleregen kersttoernooi Nijmegen

Op zaterdag 2 en zondag 3 januari was het jaarlijkse kersttoernooi in Nijmegen. Tabitta bleef tijdens dit grote toernooi met ruim 500 deelnemers niet onopgemerkt. Er werden 24 medailles meegenomen naar Boxtel.

Lees verder >>>>

13-12-2015

 

1e voorwedstrijd Tabitta, brons voor turnster Romy Schepens

Op zaterdag 12 en zondag 13 december begon in Weert voor de N2 en jeugd N3 turnsters van Tabitta het officiële wedstrijdseizoen.

Lees verder >>>>

07-11-2015

 

Nieuwe turnseizoen Tabitta geopend!

Op zaterdag 7 november waren de Open Tilburgse Kampioenschappen. Dit eerste toernooi viel dit jaar erg vroeg in het seizoen. Sommige turnsters waren er al klaar voor

Lees verder >>>>

26-09-2015

 

Talentenjacht damesturnen

Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer?
Kun jij kunstjes die niemand anders durft?
Dan ben je misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt!

Lees verder >>>>

30-06-2015

 

Vacature Turntrainer(ster) gymnastiekvereniging Tabitta

Wij zijn op zoek naar enthousiaste turntrainers(sters) voor onze Gymnastiekvereniging Tabitta uit Boxtel.
Wij zoeken iemand die zelfstandig gedifferentieerde sportlessen kan geven of de ambitie heeft om deze vaardigheid te ontwikkelen

Lees verder >>>>

22-06-2015

 

Tabitta sluit seizoen formidabel af met 3 Nederlandse Kampioenen

Op zaterdag 21 en zondag 22 juni waren in Ahoy Rotterdam de Nederlandse Kampioenschappen turnen op het hoogste niveau.

Lees verder >>>>

14-06-2015

 

Puck van Weert, 5 nationale medailles, twee keer Nederlands kampioen

Op 13 en 14 juni waren voor Nienke Langenhuizen en Puck van Weert de Nederlandse Kampioenschappen turnen.De turnsters, coaches en de vele Tabitta supporters reisden af naar Almelo

Lees verder >>>>

07-06-2015

 

Tabitta ruim vertegenwoordigd op Nederlands kampioenschap turnen in Hoofddorp

Op zondag 7 juni was in Hoofddorp het Nederlands kampioenschap voor pupillen in het hoogste niveau, N1. Vanuit Tabitta hadden maar liefst 11 turnsters de landelijke finale behaald.

Lees verder >>>>

31-05-2015

 

Zilver Nederlands Kampioenschap turnen voor Romy Schepens

Op 30 en 31 mei reisden heel veel leden met familie van turnvereniging af naar het verre Leek (Groningen).Tabitta gaf dit weekend een prachtig visitekaartje af met landelijke medailles en plaatsingen voor finales.

Lees verder >>>>

26-04-2015

 

Tabitta goed op dreef richting de finale

Op zaterdag 25 en zondag 26 april waren in Amsterdam het tweede deel van halve finales turnen.
Dit leverden Tabitta weer 2 nieuwe finalisten en ook 4 toestelfinales op.

Lees verder >>>>

19-04-2015

 

Eerste NK ticket is binnen voor Tabitta

Op 18 en 19 april waren in Waalwijk de halve finales turnen. Op zaterdag turnden er vier turnsters uit de A-selectie van Tabitta

 
Lees verder >>>>

06-04-2015

 

Drukke en succesvolle paasdagen voor Tabitta

Op tweede paasdag stonden er voor Tabitta meerdere toernooien op de agenda. De A-selectie reisde 6 april af naar Vlissingen, voor het landelijke Moreau Gymnastics Tournament

 
Lees verder >>>>

29-03-2015

 

Tabitta 5 medailles in Cuijk! 

Op zondag 29 maart waren de toestelfinales in Cuijk. Per leeftijdscategorie streden de beste 16 turnsters op een toestel om de medailles

 
Lees verder >>>>

23-03-2015

 

Stemmen gezocht voor de clubheld van Tabitta!

Waar zou turnvereniging Tabitta zijn zonder Ingrid de Cort? Als 17-jarige CIOS-studente kreeg zij de eindverantwoording over de B-selectie. In de jaren die volgden heeft zij zich als trainster enorm ontwikkeld

Lees verder >>>>

23-03-2015

 

Geen medailles, maar wel veel tickets naar de ½ finales turnen.

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart waren de landelijke kwartfinales voor de turnsters die nog niet aan de beurt waren geweest. Dit keer turnde Tabitta dicht bij huis, in sporthal T-kwadraat in Tilburg.

Lees verder >>>>

23-03-2015

 

Talentenjacht damesturnen</p>

Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer?
Kun jij kunstjes die niemand anders durft?
Dan ben je misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt!

Lees verder >>>>

08-02-2015

 

Tabitta ligt op koers in de route naar de landelijke finale

Op zondag 8 maart reisden een deel van de turnsters van Tabitta af naar de kwartfinales in Overijsselse Hengelo.

Lees verder >>>>

08-02-2015

 

Landelijke 1/8 finale: twee keer goud voor Tabitta ! 

Op 7 en 8 februari waren de eerste landelijke turnwedstrijden, de 1/8 finales. Turnsters uit het hele land uit de hoogste niveaus N1 en Divisie 1 kwamen allen afgereisd naar Eindhoven.

Lees verder >>>>

01-01-2015

 

25 medailles in één weekend voor Tabitta!

Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari reisden vele turnclubs af naar Mierlo. Hier werden de regiofinales N3 en Divisie 3 gehouden en de toestelfinales N1, N2 en divisie 1.

Lees verder >>>>

25-01-2015

 

Clubkampioenschappen Tabitta 2015

Afgelopen zondag 25 januari stond Sportzaal Tabitta aan de Europalaan te Boxtel in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Een leuke wedstrijd waarin ieder lid zijn/haar kunsten kon tonen aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s etc.

Lees verder >>>>

17-01-2015

 

Tabitta twee tickets veiliggesteld voor de landelijke wedstrijden

Zaterdag 17 januari turnden Esmee Komen en Summer van den Hurk een goede 2e voorwedstrijd in Zierikzee.In Zierikzee gingen 37 instappers strijden voor de doorstroming naar de landelijke kwartfinale.

Lees verder >>>>

11-01-2015

 

Zeven medailles voor Tabitta op de districtsfinales van Zuid Nederland!

Op 10 en 11 januari waren de Districtsfinales in Valkenswaard. De deelneemsters kwamen uit Limburg, Zeeland en Brabant. De Tabitta turnsters wisten daar maarliefst 7 medailles te behalen

Lees verder >>>>

27-11-2014

 

Medailleregen Tabitta kersttoernooi Nijmegen

Op zaterdag 27 december en zondag 28 december reisden de Tabitta turnsters af naar het kersttoernooi in Nijmegen. Een groot landelijk toernooi waar de jongste turnsters in teamverband turnden en de oudere turnsters toestelfinales.

Lees verder >>>>

23-11-2014

 

GV Tabitta start het officiële turnseizoen zeer succesvol!

Zondag 14 december turnden debuterende instappers Summer van den Hurk en Esmee Komen in Breda de regiofinale.

Lees verder >>>>

23-11-2014

 

Turnseizoen succesvol geopend!

Op zaterdag 22 en zondag 23 november turnden er ruim 200 turnsters op de Tilburgse kampioenschappen in Tilburg.

Lees verder >>>>

27-10-2014

 

Twee Tabitta turnsters geselecteerd voor de oranje jong talent selectie van de KNGU

Shadé van Oorschot en Nienke Langenhuizen zijn opgenomen in de KNGU Oranje Jong Talent Selectie! Shadé is samen met 6  leeftijdsgenootjes en Nienke met 9 leeftijdsgenootjes uit Nederland geselecteerd

Lees verder >>>>

04-10-2014

 

Tabitta wederom groot aantal turnsters Districtsselectie Zuid Nederland!

Op zondag 28 september hadden de jongste wedstrijdturnsters van Tabitta een druk programma.
Naast de demonstratie op de Boxtel-Oost dag, deden zij mee aan de districtsselectie test turnen van Zuid Nederland.

Lees verder >>>>

04-10-2014

 

Open talententest damesturnen

Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer? Kun jij kunstjes die niemand anders durft? Dan ben je misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt! Op zaterdag 4 oktober 2014, van 9.00 - 11.00 uur is er een open talententest in de sportzaal van GV Tabitta

Lees verder >>>>

15-06-2014

 

Zonder topsportfaciliteiten weer drie NK medailles voor Tabitta

Het weekend van 14 en 15 juni vond het tweede deel van het NK turnen plaats in Hoofddorp. Voor turnvereniging Tabitta uit Boxtel wederom een zeer succesvol weekeinde

Lees verder >>>>

25-05-2014

 

Goud op NK turnen voor Tabitta

Het weekend van 24 -25 mei vond het eerste deel van het NK turnen plaats in Breda. Voor turnvereniging Tabitta uit Boxtel een zeer succesvol weekeinde.

Lees verder >>>>

18-05-2014

 

Eerste NK tickets ooit voor senioren eerste divisie Tabitta

Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging hebben twee senioren een finaleplaats weten te bemachtigen in de eerste divisie

Lees verder >>>>

18-05-2014

 

Tabbita het NK turnen N4 jeugd

Waalwijk was afgelopen weekend van 17 en 18 mei het toneel van de finale van het NK turnen N4 jeugd 1. Tess Voets was de enige deelnemer van Tabitta.

Lees verder >>>>

11-05-2014

 

Tabitta turnsters pakken 5 medailles bij toestelfinales

Het weekend van 10 en 11 mei vond de districtfinale plaats voor de B-selectie van turnvereniging Tabitta:het hoogst haalbare podium voor deze selectie.

Lees verder >>>>

13-04-2014

 

Opnieuw twee finaletickets voor Boxtelse turnsters

Turnsters Sarie Bleumink en Roos van Bommel van gymnastiekvereniging Tabitta hebben zich dit weekeinde geplaatst voor de landelijke turnfinale in Hoofddorp in juni

Lees verder >>>>

30-03-2014

 

Tabitta turnsters slepen eerste twee kwalificaties binnen

De turnsters van Tabitta wisten afgelopen weekend de eerste twee kwalificaties binnen te slepen voor de Nederlandse kampioenschappen komende zomer.

Lees verder >>>>

16-02-2014

 

B-selectie Tabitta turnt prima wedstrijd

Afgelopen weekend kwamen de turnsters in de niveau’s N3 en N4 en de 4e divisie in actie. Fleur Smulders beet de spits af bij de pupillen 1 N3.

Lees verder >>>>

02-02-2014

 

Marit Saris Tabitta turn Clubkampioen

Afgelopen zondag 2 februari hebben ruim 100 jongens en meiden hun wedstrijd geturnd. Wat was het een spannende dag voor veel deelnemers.

Lees verder >>>>

18-01-2014

 

Laatste voorwedstrijd leverde Tabitta turnsters  6 medailles op

De laatste voorwedstrijd van het seizoen voor niveau N2 leverde Tabitta 6 medailles op, in een strijd met turnsters uit heel Zuid-Nederland.

Lees verder >>>>

29-12-2013

 

Kersttoernooi levert Tabitta 15 medailles op

Het kersttoernooi is iedere jaar weer een mooie wedstrijd in de aanloop naar de landelijke competitie. De resultaten laten zien dat Tabitta er prima voor staat, met medailles voor zowel de jongere als de oudere kinderen

Lees verder >>>>

15-12-2013

 

Tabitta blinkt uit met tien medailles op de regiofinales

Het turnseizoen is weer in volle gang: op 15 en 16 december vonden in Eindhoven de regionale finales plaats. Turnsters uit de regio Brabant Oost (en in sommige categorieën ook uit Limburg)

Lees verder >>>>

08-12-2013

 

Medailleregen op de Open Tilburgse kampioenschappen turnen

Op zaterdag 7 en zondag 8 december waren de Open Tilburgse Kampioenschappen turnen. Tabitta liet zien veel turntalent in huis te hebben, want het is dit toernooi de club met de meeste wedstrijdturnsters.

Lees verder >>>>

17-11-2013

 

Goud op voor Tabitta turnsters op NK clubteams

Op zaterdag 16 en zondag 17 november waren in Amsterdam de Nederlandse Kampioenschappen turnen voor clubteams.


Lees verder >>>>

03-11-2013

 

Zes Tabitta teams geplaatst voor NK turnen

Op zaterdag 2 en zondag 3 november deed Tabitta met 7 teams mee aan de landelijke kwalificatiewedstrijden voor het Nederlands kampioenschap teams.


Lees verder >>>>

02-06-2013

Drie keer Nederlands Kampioen

De 1e- en eredivisie turnsters van Tabitta hadden afgelopen weekend hun Nederlands Kampioenschap in Hoogwoud, in de kop van Noord-Holland.


Lees verder >>>>

21-04-2013

Tabitta hard op weg om een nationale topclub te worden

De laatste van de 3 halve finales was ook meteen degene die het verste weg was. Maar liefst 240 kilometer rijden naar Leek in Groningen


Lees verder >>>>

14-04-2013

Tabitta turnsters prima halve finale in Reusel

In drie opeenvolgende weekenden strijden de Tabitta turnsters voor een plaats in de finale. Het eerste weekend was in Waddinxveen, nu was het podium Reusel


Lees verder >>>>

07-04-2013

Succesvolle start halve finales Tabitta turnvereniging

Voor de turnsters van Tabitta worden de halve finales in een drieluik afgewerkt. Verspreid over het hele land gaan de hoogste divisies strijden om een plaatsje bij de 36 beste turnsters van Nederland,


Lees verder >>>>

03-03-2013

Tabitta Prijzenkast ontploft

Het weekend van 2 en 3 maart hebben de wedstrijdturnsters van Tabitta laten zien dat ze groeien in dit seizoen. In Oss werden twee kampioenschappen geturnd. De Brabantse Kampioenschappen


Lees verder >>>>

27-01-2013

Madelief Hobbelen regio kampioen.

Na het succes van vorige week turnden afgelopen weekend het andere deel van de selectie van Tabitta de regiofinale turnen divisie 1-2 in Eindhoven. Tabitta vulde de successen van vorige week aan met nog meer medailles en nog een regiokampioen


Lees verder >>>>

13-05-2012

Tabitta trots op Nederlandse kampioenen in Waalwijk

In Waalwijk werden op 2 en 3 juni de Nederlandse Kampioenschappen turnen 1e divisie voor dames gehouden. Nienke Langenhuizen, Puck van Weert en Madelief Hobbelen lieten aan de in groten getale meegereisde supporters zien dat Tabitta een club is om voortaan rekening mee te houden.


Lees verder >>>>

13-05-2012

 
Turnsters Tabitta geslaagd NK

Met een club van maar liefst 30 supporters trokken de 5 deelneemster aan het NK turnen 2e divisie naar
Almelo. Floor van Ingen, Tess Voets, Maite Ahsmann, Eva Roos en Roos van Bommel behoren bij de beste 36 turnsters van Nederland in hun divisie


Lees verder >>>>

15-04-2012

 
Turnsters Tabitta plaatsen zich voor NK


Tijdens de halve finale turnen NK in Utrecht zondag 15 april hebben 5 turnsters van Tabtta zich weten te plaatsen voor de finale NK.


Lees verder >>>>

08-04-2012
 
Tabitta turnt competitiewedstrijden


Zaterdag 7 april werden er weer competitiewedstrijden geturnd in diverse divisies. In de eerste en tweede divisie won het onderbouwteam van Tabitta hun wedstrijd van OJC Rosmalen


Lees verder >>>>

25-03-2012
 
Zilver voor Tabitta tijdens regiokampioenschappen

Zilver voor Tabitta tijdens regiokampioenschappen 5e en 6e divisie Afgelopen weekend 24 en 25 april, werden in Asten de regiofinale 4e divisie en regiokampioenschappen 5e en 6e divisie geturnd


Lees verder >>>>

18-03-2012
 
Twee maal Brabants kampioen
Zondag 18 maart de beste Brabantse turnsters uit de ere-, 1e, 2e en 3e divisie bij elkaar om te strijden voor de titel Brabants Kampioen 2012
 

Lees verder >>>>

29-05-2011
 
 
Vier Tabitta turnsters waren dit seizoen door de vijf voorrondes heen gekomen en mochten bij de beste 36 turnsters deelnemen aan dit NK.
 

Lees verder >>>> 

 

 


 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)