Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Turnsters van GVTabitta in actie op het kersttoernooi.
 

 

Turnsters van GVTabitta in actie op het kersttoernooi.

In het weekend van 7 en 8 januari hebben de turnsters van GV Tabitta deelgenomen aan het jaarlijkse kersttoernooi in Nijmegen.

Op zaterdagmiddag kwamen de middenbouw turnsters niveau 4 in actie in een team wedstrijd. Team 1 met Nikkie Schalkx en Hailey Kuijten eindigde op een mooie 5 de plaats, waarbij Hailey de hoogste score op vloer behaalde. Team 2 met Maud de Bie, Eva Prent en Julia v/d Wal eindigde als 8ste.

Op Zondag 8 januari was het de beurt aan de middenbouw turnster van niveau 2: Cailynn Langenhuijsen, Nienke van Sambeek en Diaz Verhoeven. Zij eindigden als team knap op de derde plaats en kregen hiervoor de bronzen medaille omgehangen.

In de middag mochten de bovenbouw turnsters hun kunsten laten zien. Zij maakten per toestel individueel kans op een medaille.
Ninthe Scheffer (Jeugd D) werd 3de op balk en kreeg hiervoor een bronzen medaille omgehangen. Haar grote zus, Fenne Scheffer (junior C), mocht het podium betreden voor een derde plaats, en dus de bronzen medaille, op vloer.
Fenna Bergman (junior C) ontving een zilveren medaille voor haar tweede plaats op sprong. Maissam Bezbiz (Junior C) belandde ondanks een mooie hele schroef op vloer helaas net niet op het podium. Esmee Komen (junior C) werd tweede op vloer en kreeg hiervoor een zilveren medaille. Wiese v/d Eertwegh (Junior B) behaalde 4 medailles. Brons op vloer, zilver op sprong en brug en een mooie gouden plak voor haar balkoefening.

Als laatste kwam Eva Roos (Senior A) in actie en ging met nog drie medailles naar huis. De bronzen medaille voor brug en sprong en een gouden medaille voor haar vloeroefening.

Het waren 2 leerzame dagen, waar nieuwe elementen uitgeprobeerd zijn en waar de turnsters mooie vooruitgang hebben laten zien.

Auteur Marieke Bergman
Meer Tabitta nieuws >>>>


08-01-2023
 
 
Turnsters van GVTabitta in actie op het kersttoernooi.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)