Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Turnsters van Tabitta in actie
 

 

Turnsters van Tabitta in actie

Als voorbereiding op het wedstrijdseizoen hebben de turnsters van Tabitta afgelopen weekend, 29 en 30 oktober, deelgenomen aan de Turn Totaal Breda Cup in Breda. Dit is een toernooi waar de turnsters per toestel deel konden nemen.

Op zaterdag begonnen Nienke van Sambeek (pupil 1 niveau 2), Eva Prent, Maud de Bie, Julia van de Wal en Nikkie Schalkx (pupil 1 niveau 4). In hun allereerste wedstrijd ooit turnden zij hele mooie en nette oefeningen. Het was een mooie ervaring en ze behaalde goede resultaten waaronder een 4de plaats op sprong voor Nienke, een 4de plaats op brug voor Eva en een 4de plaats op balk voor Julia.

In de volgende wedstrijd kwamen Diaz Verhoeven (pupil 2, niveau 2), Cailynn Langenhuijsen en Maeve Daniels (pupil 3 niveau 2) in actie. Ook zij turnden mooie oefeningen en lieten zien dat ze hard getraind hebben en veel bijgeleerd hebben in de afgelopen maanden.

In de laatste wedstrijd op zaterdag kwamen Eva Roos (senior A) en Jade Roovers (senior C) in actie. Jade turnde alleen op brug en behaalde het podium net niet. Ze werd 4de op de brug met een mooie oefening. Eva mocht 4 keer het podium betreden. Zij kreeg een gouden medaille omgehangen voor sprong, brug en vloer en een zilveren medaille voor balk.

Op zondag kwamen als eerste de pupillen 2 niveau 4 in actie.
Hailey Kuijten en Isis van der Heijden werden beloond voor hun mooie oefeningen. Hailey werd 2de op sprong en vloer. Zij kreeg hiervoor 2 zilveren medailles omgehangen. Isis kreeg 4 medailles omgehangen. Zij werd 3de op sprong, 2de op balk en 1ste op brug en vloer.
 
In de middag kwamen junioren C, Fenna Bergman, Maissam Bezbiz, Fenne Scheffer en jeugd D Ninthe Scheffer in actie. Fenna werd 1 ste op sprong en behaalde op vloer en brug de 4de plaats, net naast het podium. Maissam Bezbiz kreeg een zilveren medaille omgehangen voor haar 2de plaats op sprong en Ninthe Stond 3 keer op het podium. Zij werd 3de op balk, 2de op brug en vloer.

Als laatste kwamen zondag Wiese van den Eertwegh en Milana Emans (junior B) in actie. Ook zij lieten mooie oefeningen zien en behaalde onder andere een mooie gedeelde 4e plaats op brug. Wiese behaalden ook een 4de plaats op vloer.

Het waren leerzame dagen waar de turnsters individueel mooie oefeningen hebben laten zien. Ze hebben laten zien dat ze grote stappen gezet hebben en individuele doelen hebben behaald. Met deze ervaring en de nieuwe opgedane idee├źn, starten de eerste turnsters over 2 weken aan het nieuwe wedstrijdseizoen.Auteur Marieke Bergman
Meer Tabitta nieuws >>>>


30-10-2022
 
 
Turnsters van Tabitta in actie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)