Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta Boxtel op het NK dames turnen
 

 

Tabitta Boxtel op het NK dames turnen

Op zaterdag 23 april mochten 3 turnsters van G.V. Tabitta Boxtel met trots deelnemen aan het Nederlands bondskampioenschap turnen dames in Waalwijk. Met bijna heel de club op de tribune om aan te moedigen, turnde Jade Roovers (senior divisie 3) al vroeg haar finale. Door een vervelende blessure kon zij geen volledige wedstrijd turnen, maar wat ze liet zien was zeker finale waardig. Wij zijn enorm trots dat ze zich gekwalificeerd had en ondanks alles toch goed presteerde.

Na een gezellige middagpauze met de hele groep bij Jump XL, was het in de middag de beurt aan onze senioren divisie 1 turnsters, Eva Roos en Nienke Langenhuizen. Zij lieten ook zien dat zij volkomen terecht in deze finale stonden. Eva eindigde net naast het podium met een 4e plaats, en Nienke, helaas met 2 vallen, eindigde alsnog als 10e. Beide behaalden als klap op de vuurpijl nog eens twee finaleplaatsen voor de toestelfinales in Ahoy Rotterdam, die eind juni plaats zullen vinden. Nienke scoorde het hoogste punt op brug (13,633) en tweede punt op balk (13,167). Eva scoorde het derde punt op vloer (12,967) en zesde punt op balk (12,367). Ook op deze twee dames zijn wij mega trots! Over een paar weken kunnen zij gaan stralen in het Sportpaleis in Ahoy Rotterdam.
Na alle tegenslagen van de coronaperiode, zijn wij heel blij dat we het seizoen toch nog met wedstrijden af kunnen sluiten. Iedereen kan weer fijn trainen voor ofwel dit seizoen, of al voor volgend seizoen. We hopen dat we vanaf nu weer continue kunnen blijven genieten van de prachtige turnsport die, net als vele andere sporten, hard getroffen is in de coronatijd. 

Auteur Marieke Bergman
Meer Tabitta nieuws >>>>


24-04-2022
 
 
Tabitta Boxtel op het NK dames turnen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)