Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Bredase Turn Kampioenschappen
 

 

Tabiita goede resultaten op Open Bredase Turn Kampioenschappen

Maandag  6 juni (Tweede pinksterdag) namen de turnsters van GV Tabitta deel aan de Open Bredase Turn Kampioenschappen. Bredagym organiseert deze wedstrijd elke jaar voor de verenigingen die hier interesse in hebben.

Als eerste kwam Cailynn Langenhuijsen (pupil2 nivea2) in actie. Ze eindigde op een 8e plek na een stabiele wedstrijd.

In de 2de ronde turnde Eva Roos (Senior A) zich heel netjes naar een 1e plaats. Op alle toestellen behaalde ze het hoogste punt en hiervoor kreeg ze de gouden medaille omgehangen.

Ook Fay Janssens turnde in de 2de ronde. Door 2 mooie sprongen (2de punt) en het derde punt op vloer eindigde zij op een 4de plaats na  4 toestellen.

Isis van der Heijden, Hailey Kuiten en Diaz Verhoeven (Pupil 1 Niveau 2) kwamen ook om de 2 de ronde actie. Deze meiden lieten zien dat ze de laatste tijd erg hard getraind hadden en eindigden respectievelijk als 5de , 6de en 4de.

In de late middag kwamen Jade Roovers (Senior C), Fenna Bergman, Esmee Komen, Fenne Scheffer ( Junior C) Maissam Bezbiz en Ninthe Scheffer (Jeugd D) nog actie. Jade eindigde als 2de.  Met het hoogste punt voor brug en het tweede punt voor vloer kreeg ze de zilveren medaille omgehangen.

Bij de junioren C turnde Fenna een stabiele wedstrijd en werd 6de. In dezelfde wedstrijd turnde Fenne een mooie brugoefening werd in het totaalklassement over 4 toestellen 9de en Esmee eindigde door 2 vallen tijdens haar brugoefening op de 13de plaats.

Ninthe en Maissam lieten bij de jeugd D ook veel progressie zien. Met een mooie sprong (2de score) kwam Maissam op een gedeelde 3de plaats en kreeg hiervoor de bronzen medaille omgehangen. Ninthe turnde zich naar een  7de plaats met helaas een val van brug, maar een mooie balkoefening.

Voor Eva was dit een fijne  wedstrijd om nieuwe elementen uit te proberen voor de NK toestelfinales in Ahoy aan het einde van de maand. Voor de andere turnsters was het de laatste wedstrijd van dit seizoen wat helaas weer opgebroken was door Corona. Met deze wedstrijd hebben ze laten zien dat ze weer knap vooruit gaan na de laatste lockdown. Vol goede moed kijken we uit naar Ahoy, en daarna naar het nieuwe turnseizoen!

Bovenste foto van links naar rechts:
Maissam Bezbiz, Fenna Bergman, Ninthe Scheffer, Fenne Scheffer, Jade Roovers en Esmee Koomen.
Onderste foto achterste rij van links naar rechts:
Cailynn Langenhuijsen, Eva Roos, Fay Janssens,

Onderste foto voorste rij van links naar rechts:
Hailey Kuiten, Isis van der Heijden en Diaz Verhoeven

Auteur Marieke Bergman
Meer Tabitta nieuws >>>>


06-06-2022
 
 

Bovenste foto van links naar rechts:
Maissam Bezbiz, Fenna Bergman, Ninthe Scheffer, Fenne Scheffer, Jade Roovers en Esmee Koomen.
Onderste foto achterste rij van links naar rechts:
Cailynn Langenhuijsen, Eva Roos, Fay Janssens,

Onderste foto voorste rij van links naar rechts:
Hailey Kuiten, Isis van der Heijden en Diaz Verhoeven

 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)