Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eerste plaatsingswedstrijd voor 1ste divisie turnsters van GV Tabitta
 

 

Eerste plaatsingswedstrijd voor 1ste divisie turnsters van GV Tabitta

Zondag 21 november turnden  Nienke Langenhuizen en Eva Roos , beide senior 1ste divisie, in Den Haag hun eerste plaatsingswedstrijd  richting het NK.

Beide turnsters lieten mooie oefeningen zien. Eva scoorde het hoogste punt op vloer en de tweede score op sprong met een yurchenko hoek. Nienke blonk uit op brug met de derde score van de wedstrijd. Beide dames behaalden een  mooi meerkamp resultaat. Nienke eindigde als 5de en Eva kreeg de bronzen medaille omgehangen voor haar 3de plaats. Met deze podiumplek heeft Eva zich al verzekerd van een plek in de halve finale van het NK. Het was met deze twee toppers een fantastisch tweede wedstrijdweekend voor Tabitta.

Volgend weekend reist een deel van de selectie af naar Valkenswaard. Daar turnen turnsters uitkomend in de categorie jeugd 2de divisie een kwalificatiewedstrijd  in de regio om zich te plaatsen voor de landelijke halve finale. De middenbouw turnsters turnen hier een teamwedstijd.

Auteur Marieke Bergman
Meer Tabitta nieuws >>>>


21-11-2021
 
 
GV Tabitta
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)