Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eerste plaatsingswedstrijd junioren en senioren 3de divisie
 

 

Eerste plaatsingswedstrijd junioren en senioren 3de divisie

In de nieuwe opzet van de KNGU turnen de junioren en senioren 3 plaatsingswedstrijden. De beste turnsters na 3 wedstrijden stromen door naar de halve finale voor het Nederlands Kampioenschap. 

Zaterdagochtend 13 november kwamen de junioren Myrthe Widlak en Fenne Scheffer in actie en op zondagochtend 14 november de junioren Esmee Komen en Mollie McCluney.  Met goede brugoefeningen van Myrthe en Mollie en een mooie vloeroefening van Fenne, maar met vallen van balk door alle 3, eindigden zowel Myrthe, Fenne als Mollie op een 15de plaats. Esmee turnde ondanks haar blessure een stabiele wedstrijd met een goede balkoefening. Zij eindigde als 9de. 

 Zondagmiddag 14 november kwam als laatste Jade Roovers in actie bij de Senioren 3 de divisie. Ondanks haar polsblessure wist ze de 2de score te behalen op vloer en de 3de score op sprong waardoor ze in het totaal klassement als 2de eindigde. Hiervoor kreeg ze de zilveren medaille omgehangen. 

   Al met al was het na ruim 1,5 jaar weer een erg leuk wedstrijdweekend voor Tabitta

Volgend weekend vindt de eerste plaatsingswedstrijd voor de senioren 1ste divisie van GV Tabitta plaats in Den Haag. 

Auteur Marieke Bergman
Meer Tabitta nieuws >>>>


14-11-2021
 
 
Eerste plaatsingswedstrijd junioren en senioren 3de divisie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)