Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kwalificatie 1ste divisie en kwartfinale jeugd 2de divisie
 

 

Kwalificatie 1ste divisie en kwartfinale jeugd 2de divisie

Ondanks het stormachtige weer turnden onze turnster van de eerste divisie en jeugd tweede divisie afgelopen weekend (8 en 9 februari) een wedstrijd in Eindhoven.

Voor de eerste divisie turnsters was het de eerste kwalificatie wedstrijd. Zij turnen 2 kwalificatie wedstrijden waarin ze zich kunnen plaatsen voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap. Wiese van den Eertwegh turnde bij de jeugd 1ste divisie een leuke wedstrijd en eindigde als 14de. Met dit resultaat heeft ze zich al geplaatst voor de halve finale!
Ook de eerste divisie senioren Nienke Langenhuizen, Eva Roos en Lieve van der Zijde lieten in deze wedstrijd hele mooie oefeningen zien. Nienke liet zelfs een nieuwe sprong (yourchenko strek schroef) zien. Zowel Nienke (1ste sprong, 3de vloer) en Eva (1ste vloer, 3de brug) turnden zich in verschillende wedstrijden naar een 3de plaats en kregen hiervoor allebei de bronzen medaille. Lieve eindigde als 18de. Ook zij plaatsten zich alle drie al voor de halve finale.
Voor Fenna Bergman (jeugd 2 de divisie) was het de kwartfinale van het NK turnen. Fenna eindigde als 19de, wat voldoende was voor een plaats in de halve finale in Maart.

Volgende week turnen de 3de divisie turnsters, een groot deel van de 2de divisie turnsters en de senioren 1ste divisie hun regiofinale. Voor de derde divisie turnsters zijn hier plaatsen te verdienen voor de halve finale van het NK turnen.

Auteur Esther Jansen
Meer Tabitta nieuws >>>>


09-02-2020
 
 
Kwalificatie 1ste divisie en kwartfinale jeugd 2de divisie
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)