Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

G.V. Tabitta NK regiokampioenschappen
 

 

G.V. Tabitta succesvol op 1/4 finale NK regiokampioenschappen

Bijna alle turnsters van G.V. Tabitta geplaatst voor  1/4 finale NK of regiokampioenschappen.
In januari vonden de 2e kwalificatie wedstrijden plaats voor de 2de en 3de divisie turnsters. De 2de divisie turnsters kunnen zich d.m.v. 2 kwalificatiewedstrijden plaatsen voor de 1/4 finale van het NK. De 3de divisie turnsters kunnen zich plaatsen voor de regiokampioenschappen om vanuit daar een plekje te bemachtigen voor de 1/2 finale van het NK.

In het weekend van 11/12 januari turnden de 2divisie turnsters hun 2de kwalificatie wedstrijd in Prinsenbeek. Bij de Pupillen 1 N2 eindigde Fenne v/d Laak als 16de, Saar v/d Velden 30ste en Fay Janssens 33ste, Naite v/d Velden kon helaas niet meedoen ivm ziekte. Op basis van het beste resultaat uit de 2 kwalificatie wedstrijden hebben Fenne, Saar en Naita zich geplaatst voor de kwartfinale. Bij de 2de divisie senior kwam Guylene Brunemann in actie en behaalde een 24ste plaats, daarmee is ze geplaatst en heeft zich ook als toestelspecialist balk geplaatst. Romy Schepens kon vanwege een blessure niet mee doen, door haar mooie prestaties tijdens de 1e kwalificatie is ze toch geplaatst. Bij de instap N2 verbeterde Liselot van Woesik zich op alle toestellen en werd uiteindelijk 16de. Ook zij is geplaatst voor de kwartfinale!
Bij de pupillen 2 N2 behaalde Ninthe Scheffers een 17de plaats, Manon van Woesik 18de plaats en werd Dana v/d Brand 21 ste. En ook Ninthe, Manon en Dana zien we terug op de kwartfinale. Bij de jeugd div 2 kon Fenna Bergman haar wedstrijd helaas niet uit turnen, maar op basis van de 1e kwalificatie stroomt ook zij door naar de kwartfinale.
Als laatste kwamen de jeugd 1N3 in actie. Sophie Nagtegaal eindigde als 5de, Lizzy Stolwijk eindigde  op een 7de plaats en Maissam Bezbiz op een 16 de plaats. Ook Sophie, Maissam en Lizzy stromen door naar de kwartfinale.

In het weekend van 25 en 26 januari turnden de 3de divisie turnsters de 2de kwalificatie in Valkenswaard.
Bij de 3de divisie senioren kon Joti Timmer niet meedoen ivm een blessure. Jaimy de Wit turnde door een blessure alleen brug en Lieke van Berkel turnde wel alle toestel en eindigde net als de 1ste kwalificatiewedstrijd ook deze wedstrijd als 1ste. Jaimy en Lieke hebben zich allebei geplaatst voor de Regiokampioenschappen allround. Daarnaast heeft Jaimy zich geplaatst voor de toestelfinale brug en Lieke voor de toestelfinales Brug, Balk en Vloer. De jeugd turnsters Renee van Gaal, Mollie McCluney, Fenne Scheffers en Myrthe Widlak, wisten zich ook allemaal te plaatsen voor de allround regiokampioenschappen. Myrthe werd 4de en plaatste zich ook voor de toestelfinales Sprong en Brug. Fenne werd 7de en plaatste zich ook voor sprong Brug en Balk, Mollie werd 9de en plaatste zich voor Brug en Balk en Renee werd 10de en plaatste zich ook voor vloer.

Naast deze kwalificaties vonden afgelopen weekend in Valkenswaard ook de regiokampioenschappen en regio toestelfinales plaats voor
de Instap N2, pupil 2N2 en Jeugd divisie 2
Bij de instap N2 werd Liselot van Woesik 3de en kreeg hiervoor een bronzen medaille.
Ook kreeg ze een zilveren medaille (2e plaats) voor haar mooie oefening op brug. Bij de pupil 2N2 werd Ninthe Scheffer 5de Manon van Woesik 6de en Dana v/d Brand 7de. Bij de jeugd divisie 2 eindigde Fenna Bergman als 5de en kreeg ze 2 bronzen medaille omgehangen voor Sprong en Balk.

In februari staat de 1ste kwalificatie voor de turnsters uit de 1ste divisie op het programma, de kwartfinale van het NK voor de jeugd 2 de divisie, de regiokampioenschappen voor de senioren en jeugd in de 3de divisie, de pupil1N2, jeugd1N3 en senioren 1 ste en 2 de divisie.

Auteur Esther Jansen
Meer Tabitta nieuws >>>>


31-01-2020
 
 
G.V. Tabitta succesvol op 1/4 finale NK regiokampioenschappen
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)