Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta NK Waalwijk
 

 

Tabitta klaar om de kwalificatie wedstrijd voor het NK teams in Waalwijk

Na een lange periode van hard trainen stonden er op zaterdag 2 november 2 teams van Tabitta klaar om de kwalificatie wedstrijd voor het NK teams in Waalwijk te turnen. In de jeugd1N3 kwamen Fenna Bergman, Sophie Nagtegaal, Fenne Scheffer en Myrthe Widlak (team 1) en Maissam Bezbiz, Renee van Gaal , Mollie McCluney en Lizzy Stolwijk, (team 2) in actie.

In 2 spannende wedstrijden met mooie oefeningen, een aantal slordigheden, af en toe een val en het uitvallen van Mollie door een blessure, wisten beide een mooie teamprestatie neer te zetten.
Team 1 plaatste zich als 5de voor de finale over 2 weken in Sittard, team 2 eindigde als 10de en plaatste zich helaas niet voor de finale.

Volgend weekend is het de beurt aan de junioren en senioren van Tabitta. Zij zullen zich op 10 november in Leusden in categorie C ook proberen te plaatsen voor het NK teams.

Auteur Esther Jansen
Meer Tabitta nieuws >>>>


02-11-2019
 
 
Tabitta klaar om de kwalificatie wedstrijd voor het NK teams in Waalwijk
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)