Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta 4de en 7de op NK teams
 

 

GV Tabitta 4de en 7de op NK teams

Op het NK Teams zaterdag 16 november in Sittard mochten 2 teams van G.V. Tabitta, samen met 7 andere geplaatste teams uit het hele land, strijden om de Nationale titel.

Jeugd 1N3 turnsters Fenna Bergman, Sophie Nagtegaal, Fenne Scheffer en Myrthe Widlak begonnen sterk op balk. Zonder vallen wisten ze de wedstrijd goed te openen. Na wat mindere vloeroefeningen wisten ze sterk terug te komen op sprong en lukte het Fenna de hoogste score van de wedstrijd te behalen op brug (15.167). Hiermee eindigde dit team net naast het podium, maar wel verdiende 4de plaats.

Het combinatie team bestaande uit junioren 2e divisie turnsters Guylene Brunemann en Romy Schepens en senioren 3e divisie turnsters Lieke van Berkel en Jaimy de Wit kwamen wat moeizaam op gang op brug. Na wat foutjes op balk, turnden ze op vloer en sprong nette oefeningen met mooie punten. Dit alles was goed voor een knappe 7e plaats. Met deze resultaten hebben de turnsters en trainsters van G.V. Tabitta weer 2 hele mooie prestaties neergezet. 

Volgend weekend nemen de turnsters uit de 2de en 3de divisie deel aan een toernooi in Rijssen, waarna voor hen in december de individuele kwalificaties plaats zullen vinden. De turnsters uit de 1ste divisie zijn volop aan het trainen voor hun regiokampioenschap half december en hun kwalificaties in het nieuwe jaar.

Auteur Esther Jansen
Meer Tabitta nieuws >>>>


16-11-2019
 
 
GV Tabitta 4de en 7de op NK teams
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)