Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eerste NK Ticket voor G.V. Tabitta
 

 

Eerste NK Ticket voor G.V. Tabitta

Zaterdag 23 maart stond in Helmond de halve finale voor de Instappers N2 op het programma.
Naita van der Velden en Kaatje van Zoggel hadden zich hiervoor geplaatst. Zij behoren hiermee tot de 48 beste turnsters van Nederland in hun categorie. Hun doel was om bij de eerste 24 te eindigen en zich zo voor de finale te plaatsen. Er werd in 2 banen geturnd, wat betekent dat uit beide banen 12 turnsters zich plaatsen voor de finale. Het was een spannende wedstijd. Uiteindelijk stond Naita na 4 toestellen op een 12 de plaats. Hiermee verdiende ze het 1ste NK ticket voor GV Tabitta in haar eerste wedstrijdseizoen. Kaatje mag heel trots zijn op haar 18de plaats, maar is hiermee helaas niet geplaatst voor de finale.

Zondag 24 maart stond voor de eerste divisie turnsters Sam Sieben (Junior), Nienke Langenhuizen en Eva Roos (Senioren) de kwartfinale op het programma in Helmond. Doordat Nienke geblesseerd is, turnde ze alleen een brugoefening. In deze oefening liet ze een reus voorover zien (een nieuw element voor haar) en werd hiermee 2de op brug. Sam en Eva turnden alle 4 de toestellen en wisetn zich met een 1ste plaats (GOUD) voor Sam (1ste brug, 1ste balk) en een 4de plaats voor Eva (2de balk, 2de vloer) te plaatsen voor de halve finale. Ook Nienke is geplaatst voor de halve finale door haar resultaten uit de vorige wedstrijd.


Meer Tabitta nieuws >>>>


24-03-2019
 
Eerste NK Ticket voor G.V. Tabitta
 
Boven: Sam Sieben  
Onder vlnr: Nienke Langenhuizen, Eva Roos
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)