Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta Leusden
 

 

5 extra NK tickets voor GV Tabitta op halve finale in Leusden

Op zondag 7 april stonden 5 turnsters van Tabitta in de halve finale van het Nederlands Kampioenschap (NK) in Leusden. Mollie McCluney en Myrthe Widlak (Jeugd1N3) waren als eerste aan de beurt. De zenuwen speelden een grote rol in deze wedstrijd. Mollie werd ondanks een val op balk 9de en plaatste zich voor de finale van het NK.

Myrthe moest helaas vallen incasseren op brug en balk en eindigde op de 22ste plaats. Helaas niet voldoende om op de finale uit te mogen komen, maar desondanks een hele mooie prestatie om op de halve finale te mogen staan. Daarna was het de beurt aan Guylene Brunneman, Celeste Canaan en Romy Schepens. Celeste turnde ivm een blessure alleen op balk. Haar oefening werd beloond met een 1ste plaats en dit betekent dat ze in de toestelfinale balk uit mag komen op het NK. Romy en Guylene turnden allebei de meerkamp. Ook hier speelden de zenuwen een rol en moesten er vallen geïncasseerd worden, maar uiteindelijk wisten beide turnsters zich te plaatsen voor het NK. Romy werd 4de en werd tweede op de vloer, waardoor ze ook in de toestelfinale vloer uit mag komen op NK. Guylene eindigde op de 9de plaats.

Auteur Michelle Langstraat
Meer Tabitta nieuws >>>>


07-04-2019
 
 
5 extra NK tickets voor GV Tabitta op halve finale in Leusden
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)