Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Richelle Smits GV Tabitta clubkampioen 2018
 

 

Richelle Smits GV Tabitta clubkampioen 2018

Zaterdag 16 juni stond voor GV Tabitta in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Er waren deze dag naar schatting door de dag heen zo’n ruim 250 mensen in de kleine sportzaal aanwezig. Het was een succesvolle dag, vooral gericht op de breedtesport jeugdleden van de club. De sporters strijden deze dag om de titel “clubkampioen”.

In de breedtesport deden ongeveer 45 leden tussen 6 en 20 jaar mee aan de strijd om de titel clubkampioen Tabitta 2018. Dit jaar mag de 8 jarige Richelle Smits zichzelf trots clubkampioen 2018 noemen. Richelle liet mooie en sierlijke oefeningen zien en met name op sprong steeg zij met een 9,750 letterlijk en figuurlijk boven de rest uit. Daarnaast won zij ook het goud op balk en het zilver op brug. De 2e plaats en 3e plaats allround waren voor Cato Schoones (categorie 6-8 jarigen) & Bregje van de Oetlaar (9-12 jarigen). Het was heel spannend voor deze 3 meiden omdat de totaalscores heel dicht bij elkaar lagen. Cato en Bregje hebben net zoals Richelle ook 3 individuele medailles gewonnen. Uiteraard mogen Cato en Bregje ook trots zijn op hun knappe prestatie.

Naast de strijd om clubkampioen waren er ook andere leuke dingen te zien. Een aantal turnsters van de onderbouw en bovenbouw van de selectie gaven toffe demonstraties tussen de wedstrijden door. De jong talentgroepen (meisjes geboren in 2010-2011) turnden een onderlinge wedstrijd om te oefenen voor als zij oud genoeg zijn om wedstrijden te mogen gaan turnen. Een leuk en spannend moment voor hen! In deze categorie was het goud voor Naita van der Velden, het zilver voor Kaatje van Zoggel en het brons ging naar Fenne van Leek. In alle leeftijdsgroepen werden er mooie oefeningen getoond waarvoor een hoop allround en toestelmedailles werden gewonnen. Omdat GV Tabitta vindt dat iedereen een winnaar is, ging iedere deelnemer ook naar huis met een herinneringsmedaille en een certificaat in de kleuren van de club.

Meer tabitta turn nieuws >>>>


16-06-2018
 
 
Richelle Smits GV Tabitta clubkampioen 2018
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)