Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lieke van Berkel NK op de meerkamp
 

 

Lieke van Berkel opent NK weekenden met een mooie 6e plaats op de meerkamp!

Op zaterdag 26 mei verscheen Lieke van Berkel licht gespannen op de wedstrijdvloer om haar NK te gaan turnen als junior 3e divisie. Doordat ze in elke voorwedstrijd en kwalificaties het podium mocht betreden was de spanning misschien wel extra aanwezig.
Lieke opende haar wedstrijd op brug met een mooie losom handstand wat resulteerde in een 2e plaats op dat toestel, 11.550. Op balk moest ze helaas een val incasseren wat haar een punt koste in haar uiteindelijke score, 9.550. Vol goede moed door naar vloer en sprong, haar beste toestellen. Op vloer behaalde ze een prachtige score 12.433 en op sprong een 11.567. De spanning was om te snijden, alle scores lagen zó dicht bij elkaar, dus het ging deze wedstrijd écht om precisie.

Uiteindelijk werd Lieke heel knap 6e met 0,450 verschil met de Nederlands Kampioene.

Zondag turnde Lieke haar NK toestelfinale op vloer. Ze was opperst geconcentreerd en turnde een hele mooie oefening. Lieke werd gedeeld derde, maar doordat de andere turnster een mooiere uitvoering had, kreeg zij het brons omgehangen.

Lieke heeft ons laten genieten van prachtig turnen en we zijn natuurlijk apetrots op haar dat zij op het NK mocht turnen!!

Volgende weekend en het weekend daarop zijn er nog 2 NK weekenden met daarin nog meer turnsters van Tabitta Boxtel.

Auteur Esther Jansen
Meer tabitta turn nieuws >>>>


27-05-2018
 
 
Lieke van Berkel opent NK weekenden met een mooie 6e plaats op de meerkamp!
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)