Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta Valkenswaard
 

 

GV Tabitta turnsters presteren top in Valkenswaard

Op zaterdag 24 februari stond in Valkenswaard de 2e kwalificatie naar de landelijke wedstrijden op het programma. Junior Lieke van Berkel was in een stabiele 1e kwalificatie al zeker van plaatsing voor de 1/2 finale landelijk waardoor deze wedstrijd gebruikt werd om nieuwe elementen uit te proberen. Ze was met groot verschil de beste op vloer en brug, samen met haar 2e plaats op sprong won ze met 2 punten verschil het GOUD!

De pupillen 1 Jenoah Nussy, Jayda van Uden en Nina van Meersbergen turnden verschillende sterke toestellen maar maakten hier en daar ook wat foutjes waardoor een hoge allround klassering er vandaag niet in zat. Wel turnde Nina een foutloze balkoefening waardoor haar zelfvertrouwen een boost krijgt, Jenoah een mooie 13.250 met een mooie streksalto en overslag op sprong en turnde Jayda de beste lusjes oefening in haar niveau!

Bij de senioren waren Jade Rovers, Joti Timmer en Jaimy de Wit helaas nog geblesseerd. Sylvana Obispo verscheen wel aan de start en turnde voor het eerst een knappe handstand op brug, helaas was ook voor haar doorstroming als eerstejaars senior nog te hoog gegrepen.

Op zondag volgden voor vele turnsters van Tabitta een leuke wedstrijd namelijk, de regionale toestelfinales 1e/2e divisie en N2! Een top wedstrijd werd het dit jaar wederom met 15 medailles! Hieronder een overzichtje:

Sprong
Goud: Sam Sieben
Zilver: Lieve vd Zijde
Brons: Lizzy Stolwijk, Esmee Komen
4e: Fenna Bergman

Brug
Goud: Sam Sieben, Lieve vd Zijde, Eva Roos
Zilver: Lizzy Stolwijk
Brons: Esmee Komen
4e: Maissam Bezbiz, Fenna Bergman

Balk
Goud: Sam Sieben, Donna van Wijgerden, Eva Roos
Zilver: Lieve vd Zijde
Brons: Esmee Komen
4e: Lizzy Stolwijk

Vloer
Goud: Eva Roos
4e: Sam Sieben, Fenna Bergman

Auteur Esther Jansen
Meer tabitta turn nieuws >>>>


25-02-2018
 
 
GV Tabitta Valkenswaard
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)