Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta Boxtel
 

 

Tabitta Boxtel turnster met KNGU naar Flanders International Team Challenge

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei was er in de Maaspoort het IAG toernooi. Een evenement waar naast turnen nog vele andere activiteiten zijn.Voor vele turnsters een oefentoernooi en voor een subgroep turnsters uit oranje selecties een kwalificatie moment om jezelf te plaatsen in het Nederlandse jeugdteam voor internationale wedstrijden.

Shadé van Oorschot was vooraf al een serieuze kandidaat om een plaats in een jeugdteam te halen. Ze turnde de wedstrijd met zeer hoge moeilijkheid maar met iets meer foutjes dan we gewend zijn van haar. Dankzij de moeilijkheid en nette/zuivere uitvoering van overige onderdelen wist Shadé als eerste Tabitta Boxtel turnster ooit zichzelf te plaatsen voor een interland waarbij zij met het KNGU team Nederland mag vertegenwoordigen.

Op 11 juni mag zij gaan stralen op het grote Flanders International Team Challenge in Gent. Er turnen dan topsporters uit 14 landen mee.
Tijdens het IAG toernooi werden er door de overige Tabitta Boxtel turnsters ook mooie resultaten behaald:

Eva Roos goud (met 4 punten verschil!)
Mijke Jansen goud
Lieve van der Zijde zilver
Sam Sieben brons
Fenne van Haaren 6e, Marilène Liem 6e, Donna van Wijgerden 6e, Celeste Canaan 7e, Floor de Wolf 8e, Yuna van de Wiel 11e. Het was voor de meeste een goede voorbereiding voor het NK.

Tabitta Boxtel lid en jong oranje turnster Nienke Langenhuizen moest zichzelf helaas geblesseerd

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


26-05-2017
 
 
Tabitta Boxtel turnster met KNGU naar Flanders International Team Challenge
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)