Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jaimy de Wit regiokampioen turnen
 

 

Jaimy de Wit regiokampioen turnen

Zaterdag 18 februari was in Valkenswaard de regiofinale turnen 3e divisie. Jaimy de Wit werd daar regiokampioen van de junioren. Verder bemachtigde Tabitta, ondanks het lage doorstroompercentage, twee tickets naar de landelijke halve finale.

Bij pupil 1 N1 turnde Roelie de Bie. Het deelnemersveld bestond uit 30 turnsters en Roelie blonk met de 3e score uit op het onderdeel brug. Allround eindigde ze op een nette 12e plaats. Bij de junioren 3e Divisie kwamen Jaimy de Wit, Lieke van Berkel en Sylvana Obispo  in actie. Er waren maar liefst 37 deelnemers die moesten strijden om de 13 halve finale tickets. Jaimy turnde de sterren van de hemel en werd terecht regiokampioen. Op brug scoorde ze het 2e cijfer. Uiteraard dwingt zij met deze prestatie ook een plekje af in de halve finale.

Ook Lieke turnde ook een prima wedstrijd met de 3e score op het onderdeel sprong.
Allround was ook haar 5e plaats ruim voldoende voor doorstroming naar de halve finale.
Sylvana had wat moeite om de balk de baas te zijn. Op brug en vloer zette ze mooie scores neer. Ze liet op vloer zien een hoog niveau te hebben door veruit de hoogste moeilijkheid (uitgangswaarde) van alle deelneemsters te turnen.

In april en mei zullen de halve finales zijn waar bepaald zal worden welke turnsters er zullen doorstromen naar de landelijke finale.

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


18-02-2017
 
 
Jaimy de Wit regiokampioen turnen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)