Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta & Flik-Flak
 

 

GV Tabitta & Flik-Flak bundelen krachten!

Aankomend seizoen gaan GV Tabitta Boxtel & Flik-Flak Den Bosch de krachten bundelen om samen een nieuw regionaal talentencentrum op te zetten: "RTC Zuid".
Dit doen zij met steun van de KNGU en CTO Zuid.
Tabitta turnsters met ambitie en mogelijkheden voor topsport zullen samen met Tabitta coaches Pien Vorstenbosch, Noortje Vorstenbosch, Dorina Afari en Ingrid de Cort in de luxe turnhal in Den Bosch gaan trainen. Het bundelen van de beste sporters en ambitieuze coaches van Boxtel en Den Bosch moet gaan zorgen voor een fijne samenwerking met veel mooie prestaties.

Bij Tabitta zal de huidige A en B selectie samengaan onder leiding van Michelle Langstraat, Marten Schepens en Esther Jansen.
Noortje Vorstenbosch en Ingrid de Cort zullen beide ook eenmaal per week in de Boxtelse accommodatie training blijven geven om de Tabitta selectie te ondersteunen en scholen. De trainersstaf heeft heel veel zin om ook in Boxtel de fijne sfeer en successen te blijven voortzetten. De selectie van Tabitta zal uitkomen in N2, N3 en de 1e, 2e en 3e divisie.

Daarnaast zal er een blijvende samenwerking ontstaan tussen Tabitta en het nieuwe RTC.
De Tabitta-turnsters in de hoogste niveaus mogen 1x per week training gaan volgen in de ingerichte turnhal in Den Bosch, onder leiding van Ingrid de Cort. Tevens zullen door deze nauwe samenwerking turnsters ook gemakkelijker van Boxtel naar het RTC kunnen stromen en ook andersom

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


08-07-2017
 
 
GV Tabitta & Flik-Flak bundelen krachten
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)