Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Guylene Brunneman naar de landelijke finale!
 

 

Guylene Brunneman naar de landelijke finale!

Op zaterdag 8 april werd er in Winterswijk de halve finale Divisie2 geturnd en de landelijke voorwedstrijd pupil 2 N1. Na het succes van vorige week werd er nog een finale-ticket in de 2e divisie toegevoegd voor Guylene Brunneman.

Guylene turnde één van haar beste wedstrijden ooit. Ze overtrof alle verwachtingen door op sprong voor het eerst de tsukahara te springen. Deze ging tot stand waardoor ze met de 4e score een landelijke toestelfinale binnen haalde. Ook haar vrolijke vloeroefening was goed genoeg voor de 3e  score, waardoor ze nog een toestelfinale binnen sleepte. Balk en brug ging op 1 foutje na erg strak. Met een allround 10e plaats mag Brunneman voor het eerst in haar carrière naar de landelijke finales. Deze zullen 20 en 21 mei plaatsvinden in Alphen a/d Rijn.
De pupillen 2 op het hoogste niveau konden vandaag niet op alle toestellen deelnemen. Gelukkig heb je in het hoogste niveau 3 landelijke kansen om je te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap N1 in Ahoy.

De Culemburgse Ava Taberima was tot voor kort nog lid van turnclub PIT uit Lunteren. Bij haar oude club heeft ze de eerste landelijke wedstrijd geturnd en daar al haar finaleticket veilig gesteld. Ze is sinds kort gestart in Boxtel om nog meer uren te kunnen trainen en hoopt de volgende wedstrijd weer fit te zijn voor de allround.
Dit weekend kwam ze wegens voetklachten alleen in actie op balk en brug. Op balk waren de zenuwen de baas maar zette ze door met een mooie uitstraling. Op brug turnde ze een gelukte oefening.

Mariléne Liem is na een break haar trainingsuren nog aan het opbouwen. Ze traint momenteel weer 40% van de uren en kwam in actie op de toestellen waar ze al vertrouwen in had. Ze turnde een strakke balk met dubbel flikflak en knalde zoals gewend op sprong.

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


08-04-2017
 
 
Guylene Brunneman naar de landelijke finale!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)