Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eva Roos regiokampioen 2017
 

 

Eva Roos regiokampioen 2017

Op zondag 15 januari waren de regiokampioenschappen niveau N2 en Divisie 2 in Rosmalen.
Tijdens dit kampioenschap konden turnsters tickets verdienen naar de landelijke allround wedstrijden en naar de regionale toestelfinales.

Het was een succesvolle dag met medailles voor Romy Schepens en Eva Roos.

In de jongste categorie instap kwamen Maissam Bezbiz en Nina van Meersbergen in actie. Maissam behaalde de toestelfinale sprong en balk.  Ze eindigde op de 8e plaats, wat voldoende is voor doorstroming naar de landelijke wedstrijd. Nina turnde een wedstrijd met een dure fout op sprong,  ze eindigde op de 19e plaats.

Bij de pupillen N2 turnde Esmee Komen een sterke wedstrijd met maarliefst 3 punten meer dan de vorige wedstrijd.  Ze turnde in een sterk deelnemersveld en behaalde een 8e plaats. Het is nog spannend of dat voldoende is voor doorstroming naar de landelijke wedstrijden. Esmee plaatst zich wel zeker voor de sprong en brug finales.

Romy Schepens en Guylene Brunneman lieten een mooie wedstrijd zien bij de jeugd Divisie 2 .
Daarmee plaatsten ze zichzelf voor de landelijke wedstrijd maar ook voor alle 4 de toestelfinales.
Romy mocht tevens plaatsnemen op het erepodium om de zilveren medaille in ontvangst te nemen.
Voor Guylene was er allround een 6e plaats.

Voor Tabitta werd de dag spectaculair afgesloten door het verrassend  goede optreden van seniorturnster Eva Roos.  Net als de vorige wedstrijden blonk ze weer uit op vloer met een zeer hoge score. Na lang blessureleed pakte ze voor het eerst de gehoekte tsukahara weer op.
Hard werken tijdens het revalideren loont, Eva mag zichzelf trots regiokampioen 2017 noemen bij de senioren 2e divisie.  Daarmee is ze uiteraard geplaatst voor de landelijke wedstrijden en mag ze ook deelnemen aan de toestelfinales sprong, brug en vloer.

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


15-01-2017
 
 
Eva Roos regiokampioen 2017
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)