Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta 6e op het NK turnen
 

 

Tabitta 6e op het NK turnen voor teams

Op zaterdag 19 november streden in Hoofddorp op verschillende niveaus turnteamsĀ om de landelijke titels. Vanuit een race van 32 teams uit het gehele land had het Tabitta team zichzelf al eerder naar de top 10 finale in niveau D geturnd. Romy Schepens, Guylene Brunneman, Lieke van Berkel en Jaimy de Wit turnden een goede finale en eindigden 6e van Nederland.

De voorbereidingen waren niet zonder tegenslagen.
Nadat er al twee turnsters geblesseerd uitvielen in kwalificatie race was dit keer een turnster ziek in de week voor de finalewedstrijd.
Ondanks dat bleef het team scherp en ging ervoor het maximale eruit te halen.
Guylene werkte hard al wilde in de finale niet alles lukken. Jaimy zette op alle drie de toestellen waar ze turnde stabiele teamscores neer.
Deze werden aangevuld met een paar uitschieters, zoals de hoge scores van Lieke op sprong en vloer en van Romy op balk en vloer.
Het mooie teamresultaat geeft veel vertrouwen voor het wedstrijdseizoen dat nu van start is gegaan!

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


19-11-2016
 
 
Tabitta 6e op het NK turnen voor teams
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)