Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Opening nieuwe turnseizoen GV Tabitta
 

 

Succesvolle opening nieuwe turnseizoen GV Tabitta

Op zondag 6 november werden in Waspik de kwalificaties turnen voor het NK teams gehouden.
 Guylene Brunneman, Romy Schepens, Jaimy de Wit en Lieke van Berkel wisten als team het nieuwe seizoen daar glansrijk wist te openen.

In hun wedstrijdronde van 8 teams eindigde ze op een tweede plaats en moesten in spanning 3 wedstrijden afwachten.  Vanuit maarliefst 32 teams in niveau D behaalde ze de 4e plaats, waardoor ze ontzettend knap geplaatst zijn voor Nederlands Kampioenschap 19 en 20 november in Hoofddorp.
Het gaat een spannende finale worden, want het verschil tussen nummer 1 en nummer 4 was maar 0,3 punt.

Deze prestatie is ook meteen een mooi compliment aan de nieuwe coaches van Tabitta, die verantwoordelijk waren voor de voorbereidingen afgelopen twee maanden.

Alle 4 de turnsters hebben een goede bijdrage geleverd aan de teamprestatie.
Op brug turnde Lieke en Jaimy strakke oefeningen en haalde de hoogste scores binnen. Op balk waren het juist Romy en Guylene die goed scoorde door stabiele oefeningen. Tot slot haalden Lieke en Romy op vloer nog torenhoge cijfers binnen en die mede zorgde voor een nog hoger puntentotaal.

Bron Tabita turnen
Auteur: Ingrid de Cort
Meer Tabitta nieuws >>>>


06-11-2016
 
 
GV Tabitta
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)