Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Medailleregen kersttoernooi Nijmegen
 

 

Medailleregen kersttoernooi Nijmegen

Op zaterdag 2 en zondag 3 januari was het jaarlijkse kersttoernooi in Nijmegen. Tabitta bleef tijdens dit grote toernooi met ruim 500 deelnemers niet onopgemerkt. Er werden 24 medailles meegenomen naar Boxtel.

Op zaterdag mocht de bovenbouw van de B-selectie succesvol de spits afbijten.
Bij de jeugd N3 behaalde Mees van Abeelen maarliefst 2 medailles. Op vloer het goud en op brug ook nog het brons. Guylene Brunneman won het zilver op sprong. Romy Schepens en Luna Ketelaars kwamen slechts enkele tienden tekort voor de medailles.

Bij de junioren 3e divisie gingen er zelfs 2 gouden medailles naar Tabitta.  Onverslaanbaar waren Jade Roovers op brug en Yenthe Ketelaars op vloer. Voor Tess Voets, Maite Ahsman en Sylvana Obispo was het een goede wedstrijd om te kijken waar ze nu staan in het grote deelnemersveld n hun niveau.
Zondagochtend om 8 uur stonden Tasnim Bezbiz, Roelie de Bie, Esmee Komen, Mara van der Heijden en Liz van Eijndhoven aan de start. Ze deden een teamwedstrijd. Aan het einde werden alle punten opgeteld voor het teamresultaat. Het was een leuke verrassing dat het team tijdens de prijsuitreiking naar voren mocht komen voor de bronzen medailles.
Floor de Wolf, Lotte Langerwerf, Fenne van Haaren, Sam Sieben en Mijke Jansen turnden bij pupillen 2 ook een teamwedstrijd. Er werden verschillende mooie scores behaald in dit hoge niveau. Echter werd het team ook geplaagd door 2 blessures en liet het team door foutjes ook wat punten liggen. Het team eindigde op de 6e plaats.
Zondag turnden de bovenbouw van de A-selectie ook nog toestelfinales.
Bij de jeugd in het hoogste niveau N1 turnde Shadé van Oorschot een stabiele wedstrijd met op de hoge balk een flikflak zonder handen. (loopsalto). Op brug, balk en vloer won ze goud en op sprong zilver. Donna van Wijgerden pakte juist op sprong het goud. Op brug en vloer zilver en balk brons.

Bij de jeugd N2 was Tabitta ook goed vertegenwoordigd op het podium. Wendy Li behaalde een monsterscore op balk en won goud. Op vloer werd ze 2e en sprong en brug 3e .
Celeste Canaan liet zien sterker dan ooit te zijn. Door veel vooruitgang won ze op vloer  goud en balk zilver. Romy Poirters en Eva Roos konden wegens blessures alleen aangepast meeturnen.
Nienke Langenhuizen kreeg de kans om buiten mededingen mee te turnen als Eredivisie. Voor het eerst werd ze gejureerd via de internationale jurering, dus het was een mooi meetpunt om te kijken hoe ver ze is.


Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


03-01-2016
 
 
Medailleregen kersttoernooi Nijmegen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)