Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta
 

 

Eerste medailles Tabitta nieuwe seizoen zijn een feit

Op 12 en 13 november waren de open Tilburgse kampioenschappen. De 2e en 3e divisie van Tabitta was aanwezig en gaf een mooi visitekaartje af met een gouden medaille voor Lieke van Berkel en een bronzen medaille voor Guylene Brunneman.Maissam Bezbiz (13e) en Nina van Meersbergen (27e) turnden bij N2 in de jongste categorie instap hun allereerst wedstrijd ooit.  Ze hielden hun zenuwen goed in bedwang en Maissam haalde op balk een opvallend hoge score.

Roelie de Bie behaalde mooie resultaten bij pupil N3. Haar sterke oefeningen op de brug en balk zorgde ervoor dat ze op een knappe 4e plaats eindigde. Bij de pupillen N2 was het de beurt aan Esmee Komen (8e). Ze liet op brug een hoge moeilijkheid zien met de reuzendraai en sterksalto af. 
Lisa van der Schoot turnde bij de jeugd N4. Ze liet voor het eerst een boogje achterover op de balk zien en eindigde op de 23e plaats.

Bij de junioren 3e divisie was Lieke van Berkel onverslaanbaar en liet haar tegenstanders met bijna een heel punt achter zich en ging er met het goud vandoor. Een sublieme opening van haar individuele wedstrijdseizoen.  Ook Jaimy de Wit opende haar seizoen zeer sterk, ze bleef slecht 0.05 punt verwijderd van het podium en mag tevreden zijn met haar 4e plaats.
De B-selectie bovenbouw debuteert dit jaar in een hogere divisie dan voorheen, de 2e divisie.
Dit debuut verliep direct succesvol.

Guylene Brunneman turnde een sterke meerkamp met op vloer de hoogste score van de wedstrijd. Ze mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Romy Schepens volgde haar op de voet met ook een goede allround en behaalde de 4e plek.  Romy Poirters turnde dit weekend mee buiten mededingen omdat ze dit seizoen van niveau gaat wisselen.

Bron Tabita turnen
Auteur: Ingrid de Cort
Meer Tabitta nieuws >>>>


13-11-2016
 
 
GV Tabitta
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)