Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta op koers naar landelijke finale
 

 

Tabitta ligt op koers in de route naar de landelijke finale

Op zondag 8 maart reisden een deel van de turnsters van Tabitta af naar de kwartfinales in Overijsselse Hengelo. De talentvolle Tabitta turnsters gaven een mooi visitekaartje af en plaatsten zich allen voor de landelijke 1/2 finales. De sierlijke Shadé van Oorschot behaalde in het hoogste niveau zelfs de zilveren medaille.

Al om 8.00 uur waren pupillen, supporters en trainers in Hengelo aanwezig.
Mijke Jansen, pupil 1 N1, liet zien dat ze gewerkt heeft aan haar presentatie en netheid en eindigde op de 11e plaats. Bij de pupillen 2 viel Tabitta positief op met maar liefst 6 van de 20 turnsters in Boxtelse clubkleuren. Shadé van Oorschot, lid van Oranje Jong Talent, turnden een foutloze wedstrijd mocht het zilver in ontvangst nemen. Donna van Wijgerden was met haar knappe 5e plaats maar 0.8 punt verwijderd van het podium. Sprongkanon Lieke van Hal eindigde op een prima 8e plaats.
Wendy Li is aan het revalideren en turnde sinds lange tijd weer een wedstrijd met een goed resultaat, 12e. Na Wendy volgde Romy Poirters, met voor het eerst een in niveau N1 gelukte balkoefening, op de 13e plaats. Mees van Abeelen liet wat steekjes vallen maar mag ook trots zijn op haar 15e plaats.

In de middagwedstrijd eindigde Nayla Aarts als 14e bij de jeugd N2. 
Sinds haar overstap naar Tabitta maakt ze een flinke groei door en turnde weer een nieuw element op de brugligger.

In de avondwedstrijd was senior divisie 1 Eva Roos aan de beurt. 
Tabitta trainers waren ontzettend trots op haar, want ondanks blessures en de griep haalde zij deze avond alles uit de kast om haar enige kans op plaatsing voor de 1/2 finale veilig te stellen. Mede door haar ijzersterke balk, behaalde Eva de 11e plaats tussen het seniorengeweld van 22 turnsters.
Op 21 en 22 maart gaan de overige selectieleden in Tilburg ook strijden om een1/2 finale ticket.

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


05-03-2015
 
 
Tabitta
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)