Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stemmen gezocht voor de clubheld van Tabitta!
 

 

Stemmen gezocht voor de clubheld van Tabitta!

Waar zou turnvereniging Tabitta zijn zonder Ingrid de Cort? Als 17-jarige CIOS-studente kreeg zij de eindverantwoording over de B-selectie. In de jaren die volgden heeft zij zich als trainster enorm ontwikkeld. Sinds 2009 heeft Ingrid de A-selectie onder haar hoede. De turnsters van Tabitta zijn niet alleen een vertrouwd gezicht in de eerste divisie, met enige regelmaat pakken zij prijzen op Nederlandse kampioenschappen. Een aantal jonge talenten strijdt zelfs op het hoogst haalbare niveau om de prijzen en zijn ook nog lid van de nationale talentenselectie.

Als hoofdtrainster van de A-selectie rijkt het werk van Ingrid veel verder dan de twintig trainingsuren in de sportzaal aan de Europalaan. Een greep uit alle taken die Ingrid op haar bordje liggen: trainingsschema’s maken, leiding A- en B-selectie aansturen, planningen opstellen, talenten scouten, bijscholing volgen en geven, turnsters begeleiden tijdens wedstrijden, oudergesprekken voeren, aanvullende trainingen in het district en landelijk bijwonen en contact onderhouden met de fysiotherapeut.

Er zijn ook nog heel veel ‘kleine’ taken die Ingrid als vanzelfsprekend voor haar rekening neemt. Het wedstrijdsecretariaat, vloeroefeningen maken (van muziek uitzoeken tot en met het één op één aanleren), ondersteuning van het bestuur, lid van verschillende commissies, collega-trainers opleiden tot praktijkbegeleider, contacten met de media onderhouden, pakjes wassen na wedstrijden… En dan te bedenken dat ze dit allemaal doet naast haar baan als leerkracht op basisschool De Hobbendonken.

Zonder Ingrid geen Tabitta! Dankzij haar hebben veel turnsters medailles gewonnen op Nederlandse kampioenschappen. Ze is een held, een vriendin en een voorbeeld voor al onze turnsters en trainsters. Wij zijn Ingrid enorm dankbaar voor haar onuitputtelijke inzet en energie. Haar liefde en passie voor de turnsport en voor Tabitta zijn bewonderenswaardig en verdienen diep respect. Ooit begonnen als vijfjarige kleuter en nu – 26 jaar later – nog steeds vol ambitie trouw aan onze club.

Dat Ingrid onze held is, is wel duidelijk. Ze is een icoon en wordt in de turnsport geroemd om haar professionaliteit, inspirerende persoonlijkheid, betrokkenheid en ambitie. Hoogste tijd dus dat deze toptrainster zelf eens een prijs wint. Wij willen heel Nederland laten zien hoe trots wij op Ingrid zijn! Stiekem dromen we al een beetje van de overwinning, want met die geldprijs zijn wij weer een stapje dichter bij onze droom: een nieuwe turnhal. Hoe mooi is het dat wij in 50e levensjaar van Tabitta dè clubheld van Nederland in ons midden hebben.

Stem op de clubheld van Tabitta via: https://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/ingrid5
Of via de clubsite: www.tabitta.nl

Auteur Tessa de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


24-03-2015
 
 
Tabitta
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)