Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta in Waalwijk
 

 

Eerste NK ticket is binnen voor Tabitta

Op 18 en 19 april waren in Waalwijk de halve finales turnen. Op zaterdag turnden er vier turnsters uit de A-selectie van Tabitta. Door ziekte en veel blessures was de voorbereidende periode voor alle 4 de turnsters alles behalve optimaal.Ondanks de tegenslagen hebben turnsters en coaches hun beste beentje voorgezet.

Bij Puck van Weert was niets terug te zien van haar blessure, ze turnde een topwedstrijd. Puck haalde de zilveren medaille & het eerste NK ticket van Tabitta in 2015! Op vloer haalde ze met stip de hoogste score en plaatste zich als eerste voor de toestelfinales in Almelo. Alleen de top 4 per toestel kon toestelfinales behalen en dat lukte Puck ook op de andere toestellen: sprong (2e), brug (3e) en balk (2e).

Andere 3 turnsters hebben mooi geturnd, keihard geknokt maar moesten hier helaas hun seizoen afsluiten. Madelief Hobbelen turnde door blessures alleen balk en vloer. Ze nam knappe risico's voor een hoge moeiljkheidsscore en hoopte hiermee een vloerfinale te behalen, omdat ze al jarenlang een vaste naam is bij de landelijke vloerfinales. Ze straalde, maar net voor de slotpose maakte ze een foutje waardoor een top 4 notering onhaalbaar werd. Eva Roos werkte heel hard maar was nog niet fit genoeg na twee griepsvirussen en blessures, door te weinig kracht werd er voor veiligheid en dus mindere D scores gekozen.Nayla Aarts had een lastige wedstrijd omdat haar lichaam ging draaien bij alle overslagen en salto's. Daardoor en door blessure heeft ze de wedstrijd helaas niet kunnen afmaken.

Op zondag mocht Summer van den Hurk als eerste van de B-selectie de halve finale turnen. Ze turnde een goede wedstrijd. met een val van de balk. Haar eindscore was hoog, maar niet genoeg om een van de schaarse tickets naar de landelijke finale te bemachtigen.

Auteur Ingrid de Cort
Meer tabitta turn nieuws >>>>


19-04-2015
 
 
Eerste NK ticket is binnen voor Tabitta
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)