Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

NK tickets eerste divisie Tabitta
 

 

Eerste NK tickets ooit voor senioren eerste divisie Tabitta

Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging hebben twee senioren een finaleplaats weten te bemachtigen in de eerste divisie. Madelief Hobbelen behaalde zelfs het brons in de halve finale en mag daarnaast deelnemen aan de finale op vloer.

Voor Eva Roos was de finaleplaats helemaal een verrassing. Vorig jaar moest zij promoveren vanuit de tweede divisie en als extra handicap brak zij aan het begin van het seizoen haar voet en moest ze uitgebreid revalideren. Beiden mogen strijden met de 36 beste turnsters van het land in de finale die volgende maand zal plaatsvinden in Hoofddorp. . Bij de jongste turnsters verdiende Floor de Wolf met een 10e plaats in haar eerste turnjaar een NK ticket en daarnaast een toestelfinale sprong. Voor Tessa Sanders is het seizoen helaas ten einde met een 22e plaats in de halve finale. Ondanks flinke pijn van een rugblessure zette ze door en wist ze de wedstrijd netjes uit te turnen. Van de B-selectie turnde Tess Voets als eerste dit seizoen het Nederlands kampioenschap.

Op vloer en balk liet Tess mooie oefeningen zien. Sprong ging helaas minder, maar dat zette ze weer recht door op brug een prima oefening neer te zetten. Met een 20e plaats kan Tess terugkijken op een mooi seizoen. Junior Danique Van der Zanden deed in divisie 5 mee aan de hoogste wedstrijd op dit niveau: de districtfinale. Ze turnde een goede wedstrijd met helaas een val op balk en op brug. Toch mocht ze een medaille in ontvangst nemen voor de 5e plaats.

Auteur Rachel Verweij
Meer Tabitta turn nieuws >>>>


18-05-2014
 
 
Tabitta turnen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)