Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta turnen
 

 

Tabitta turnsters slepen eerste twee kwalificaties binnen

De turnsters van Tabitta wisten afgelopen weekend de eerste twee kwalificaties binnen te slepen voor de Nederlandse kampioenschappen komende zomer. Floor van Ingen (pupil 2 niveau 2) en Tess Voets (jeugd niveau 4) lukte het zich te plaatsen. Floor wist zich naast de allround ook nog te plaatsen voor de toestelfinale op vloer. Voor Zoë Timmermans (jeugd niveau 2) liep de wedstrijd helaas minder goed af. Zij miste net een paar punten om zich te kwalificeren. De andere turnsters van de hoogste niveau’s krijgen de komende periode nog de kans om een kwalificatie te bemachtigen.

Voor de turnsters van de 4e en 5e divisie waren er voorwedstrijden voor de Brabantse kampioenschappen. Janske van Kollenburg (jeugd 2 divisie 4) turnde een mooie wedstrijd met als hoogtepunt een 11.300 op vloer. Ze is door naar de regiofinale. Ook Danique van der Zanden (junior divisie 5) turnde een prachtige wedstrijd. Op brug scoorde ze het 1 na hoogste punt en ze plaatste zich voor maar liefst 3 toestelfinales. Met een puntenaantal van 43,975 belandde ze op een 3e plek. Britt van de Pas (jeugd 2 divisie 5) bemachtigde een toestelfinale.

 

Auteur Rachel Verweij
Meer tabitta turn nieuws >>>>


30-03-2014
 
 
Turn vereniging Tabitta
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)