Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta
 

 

Open talententest damesturnen

Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer? Kun jij kunstjes die niemand anders durft? Dan ben je misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt! Op zaterdag 4 oktober 2014, van 9.00 - 11.00 uur is er een open talententest in de sportzaal van GV Tabitta. (Europalaan, Boxtel) Deze open les is speciaal voor meisjes geboren in 2006, 2007 of 2008.
Voor filmpje bij deze uitnodiging zoek op youtube naar “talententest Tabitta”.

Turnervaring is niet nodig, want de wedstrijdtrainsters verzorgen een training op niveau met o.a. fysieke tests. We doen oefeningen waarbij we kijken naar de kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie, lef en inzet van de deelneemsters. Aan het einde van de training mag iedereen onder groot applaus een turndiploma in ontvangst nemen. Ouders/kinderen zullen later bericht krijgen in welke groep wij denken dat de kinderen het beste passen.

De talententest zal gelijktijdig zijn met de training van onze jongste wedstrijdturnsters. Tussen 11.00 - 14.00 uur turnen de jong talenten en oudere wedstrijdturnsters, iedereen is welkom om te blijven kijken.

Voor opgave of vragen mail uiterlijk 3 oktober:
- naam
- geboortedatum
- telefoonnummer van de deelneemster naar:
ingrid.de.cort@gmail.com
Hopelijk tot 4 oktober!

Lijkt turnen je leuk, maar niet op wedstrijdniveau.
Volg dan gratis 2 proeflessen in de reguliere
groepen.  Meer info: www.tabitta.nl of www.youtube.nl/tabittagirl

Auteur Ingrid de Cort
GV Tabitta Boxtel
Meer GV Tabitta turn nieuws >>>>


04-10-2014
 
 
GV Tabitta
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)