Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Opnieuw twee finaletickets voor Boxtelse turnsters
 

 

Opnieuw twee finaletickets voor Boxtelse turnsters

Turnsters Sarie Bleumink en Roos van Bommel van gymnastiekvereniging Tabitta hebben zich dit weekeinde geplaatst voor de landelijke turnfinale in Hoofddorp in juni. Beiden turnden toevalligerwijs naar een achtste plaats. Ze turnden voor een plaatsje bij de beste 36 van Nederland. Sarie (jeugd 1 N2) verdiende daarnaast een plaatsje in de landelijke toestelfinale op balk, na een bijna foutloze balkoefening beloond met een 13.000.

Ook turnde ze voor het eerst een overslag hele draai op het toestel sprong. Voor Roos (senior N2) was er het goud op brug en daarmee ook de toestelfinale brug. Pien Vorstenbosch (senior N2) miste helaas wederom op een haar na de finale - zelfs in haar laatste seizoen als wedstrijdturnster was het haar niet gegund. Wel kan zij binnenkort aan de slag als nieuwe trainster bij de vereniging. Ook de turnsters in de vierde divisie hadden een belangrijke wedstrijd: de regiofinale. Janske van Kollenburg (jeugd 2) turnde een goede wedstrijd maar viel helaas twee keer van de balk. Ze behaalde een 22e plaats en daarmee is het seizoen voor haar afgelopen. Monique Mulder (senior) behaalde het hoogste punt op brug. Met een zevende plaats is zij wel door naar de districtsfinale van 10 mei in Asten.

Auteur Rachel Verweij
Meer tabitta turn nieuws >>>>


13-04-2014
 
 
Tabitta
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)