Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B-selectie Tabitta turnt prima wedstrijd
 

 

B-selectie Tabitta turnt prima wedstrijd

Afgelopen weekend kwamen de turnsters in de niveau’s N3 en N4 en de 4e divisie in actie. Fleur Smulders beet de spits af bij de pupillen 1 N3. Fleur turnde een super balkoefening maar door een fout in haar vloeroefening is ze helaas net niet door naar de volgende ronde.
Later op de dag kwamen Tess Voets en Sylvana Obispo in actie bij de Jeugd 1 N4. Tess turnde een super wedstrijd en werd beloond met een bronzen medaille op de meerkamp, goud op balk en brons op vloer.

Daarmee heeft ze zich zondermeer geplaatst voor de halve finale. Sylvana turnde een goede brug- en vloeroefening, maar liet helaas wat steekjes vallen op sprong en balk.
Op zondagochtend kwam Monique Mulder in actie bij de senioren in de 4e divisie. Ze draaide een goede wedstrijd en werd met 43.900 punten 5e. Hiermee is ze door naar de regiofinale en de toestelfinale sprong.

Auteur Rachel Verweij
Meer Tabitta turn nieuws >>>>


16-02-2014
 
 
B-selectie Tabitta turnt prima wedstrijd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)