Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kersttoernooi levert Tabitta 15 medailles op
 

 

Kersttoernooi levert Tabitta 15 medailles op

Het kersttoernooi is iedere jaar weer een mooie wedstrijd in de aanloop naar de landelijke competitie. De resultaten laten zien dat Tabitta er prima voor staat, met medailles voor zowel de jongere als de oudere kinderen. De kinderen in de onderbouw turnden teamwedstrijden. Tabitta deed mee met maar liefst 5 teams. Bij de jongste kinderen behaalde team 1 (Floor de Wolf, Shade van Oorschot, Donna van Wijgerden en Tess Verberk) brons bij een totaalscore van 141,7 punten. Floor turnde maar liefst een 14.50 op brug, en Donna een mooie 13.35 op vloer. 

Bij de iets oudere pupillen was er voor team 1 (Lieke v Hal, Wendy Li, Floor van Ingen en Nienke Langenhuizen) zilver bij een score van 140,6 punten. Floor van Ingen turnde een prachtige balk en scoorde daarmee een 12.80.
Voor de bovenbouw waren er toestelfinales: de 10 Tabitta dames konden voor ieder van de vier toestellen een medaille behalen. Sarie Bleumink turnde een hele mooie balk en behaalde daarmee de eerste gouden medaille in haar turncarrière met een ruim verschil van 1.3 punt op de nummer twee. Zoë Timmermans liet zien een veelzijdige turnster te zijn en behaalde maar liefst drie medailles (zilver op brug en vloer en brons op sprong)
Ook voor junior Madelief Hobbelen waren er twee medailles (zilver op vloer en brons op balk) en als laatste was er zilver op vloer voor senior Roos van Bommel.

Auteur Rachel Verweij


29-12-2013
 
 
Kersttoernooi levert Tabitta 15 medailles op
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)