Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het 13e Unilux Open bij d'Oggelen in Esch
 

 

Het 13e Unilux Open bij d'Oggelen in Esch

Traditiegetrouw organiseert L.T.V. d'Oggelen in Esch de eerste week van juli het Unilux Open Toernooi. Met 289 deelnemers vorig jaar en prachtig weer zijn we er klaar voor om het succes van dit gezelligheidstoernooi te evenaren. 

Er wordt in Esch natuurlijk getennist voor prijzen, maar vooral voor de gezelligheid. Meedoen is mogelijk in de onderdelen Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel (cat. 3 t/m 9). Inschrijven is mogelijk in max. 1 categorie. De wedstrijden worden heel de week door gespeeld in poules, meerdere wedstrijden dus gegarandeerd. Opgeven is nog mogelijk tot 24 juni 2021 om 23.59 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €9,00 per onderdeel.

Ook publiek is van harte welkom om de wedstrijden te bekijken op onze terrassen. Iedere baan bij L.T.V. d'Oggelen is voorzien van publieke 'tribunes'. 

Tot op de Unilux Open van 2 tot en met 10 juli.

Meer tennis nieuws >>>>


27-05-2022
 
 
Het 13e Unilux Open bij d'Oggelen in Esch
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)