Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het eerste tennistoernooi van 2021 – Unilux Open in Esch
 

 

Het eerste tennistoernooi van 2021 – Unilux Open in Esch

Ruim 8 maanden was het niet toegestaan om in wedstrijdverband te tennissen door alle coronamaatregelen. Stap voor stap mocht er iets meer. Maar het einde is in zicht. Vanaf 5 juli zijn toernooien voor senioren weer toegestaan. En laat L.T.V. d’Oggelen in Esch nu toevallig net traditiegetrouw in die week het 12e Unilux Open Toernooi.

Er wordt in Esch na maanden geen wedstrijden weer getennist voor prijzen, maar vooral voor de gezelligheid. Meedoen is mogelijk in de onderdelen Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel (cat. 3 t/m 9). De wedstrijden worden heel de week door gespeeld in poules, meerdere wedstrijden dus gegarandeerd. Op dit moment hebben we al ruim 180 inschrijven, maar er is nog ruimte voor meer spelers. Opgeven is nog mogelijk tot 25 juni 2021 om 23.59 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €9,00 per onderdeel.

Ook publiek is van harte welkom om de wedstrijden te bekijken. Wanneer toegestaan door de Rijksoverheid zenden we ook EK en Wimbledon uit op televisie.

Na maanden niets doen heeft L.T.V. d’Oggelen er weer zin in. Tot op de Unilux Open van 3 tot en met 11 juli.

Meer tennis nieuws >>>>


14-06-2021
 
 
Het eerste tennistoernooi van 2021 – Unilux Open in Esch
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)