Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Merletten - t Root
 

 

Gehaktmolen van De Merletten draait op volle toeren

Zondag 10 mei trad het eerste herenteam van De Merletten aan tegen laagvlieger ’t Root voor de laatste thuiswedstrijd in de landelijke hoofdklasse. Een overwinning op het team uit Asten was van groot belang met het oog op de strijd om de derde plaats.  

Boris Oomes begon de dag voortvarend en gunde veteraan Bart Theelen geen enkele game in het eerste enkelspel: 6-0 6-0. Guus Oerlemans kon de vele kansen die hij kreeg niet kapitaliseren en verloor zijn singel verrassend tegen Tiemen van Ingen: 6-7 6-7. Tom van Ooij speelde tegen Stijn Simons een zeer puike en spannende wedstrijd. Het toegestroomde publiek kon genieten van enkele technische hoogstandjes en vele prachtige rally’s waar beide mannen het beste in elkaar naar boven haalden. Na een ware slijtageslag stond er een 7-6 4-6 6-4 eindstand in het voordeel van Tom op het bord. Remi de Jager walste in de eerste set van zijn singel zoals vanouds over zijn tegenstander Koen Dekkers heen: 6-2. En na een klein dipje aan het begin van de tweede set dwong Remi alsnog een tiebreak af, waar hij als winnaar uit de bus kwam. Dit betekende een 3-1 voorsprong voor de heren uit Boxtel.

Dubbelspelen
Tom en Remi speelden een zeer vermakelijke dubbel tegen het ervaren koppel van Ingen/Dekkers, waar de mannen van De Merletten nooit echt in de problemen kwamen: 6-2 6-3. Naast zijn winstpartijen in de singel en dubbel was Tom ook verantwoordelijk voor de overwinning van Guus en Boris in het dubbelspel, aangezien hij zijn tegenstander Stijn Simons dusdanig moe had gestreden in de singel dat deze niet meer aan kon treden in de dubbel: walkover in het voordeel van De Merletten.
Met de 5-1 overwinning op ‘t Root nestelt De Merletten zich op de vierde plaats in de hoofdklasse. Captain Remi de Jager zei na de wedstrijd van zondag: ‘de derde plek is nog zeker haalbaar als er goede resultaten worden behaald in de uitwedstrijden tegen Uden (7e) en Leeuwarden (6e)’.

De wedstrijd tegen L.T.C. Uden wordt afgewerkt op zondag 17 mei. Er wordt in Uden aangevangen om 12 uur.

Auteur Guus Oerlemans
Meer tennis nieuws >>>>


10-05-2015
 
 
De Merletten
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)