Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

The A-Team tegen sterk spelend De Horntreffers.
 

 

In de BRTC ontsnapt The A-Team aan gelijkspel tegen sterk spelend De Horntreffers.

Dat The A-team dit seizoen een gooi naar het kampioenschap doet is vanaf speeldag één al duidelijk. In de vorige drie wedstrijden gaf het slechts één punt af. Maar tegen De Horntreffers (dit jaar zonder Ad van Weert) moest het tot het uiterste gaan om de winst binnen te halen.

De twee dubbelspelen werden door De Horntreffers gewonnen. Wim van Aarle kwam in het enkelspel tegen Mitchell ook nog op een 2-0 voorsprong maar moest in de beslissende vijfde game toch nog met 11-9 de winst aan Mitchell laten. Erik van der Schoot speelde ijzersterk in het enkelspel en gaf slechts één game af. Eindstand 4-2 in het voordeel van The A-Team.

Taverbo 1 kon van deze uitslag niet profiteren omdat het team dit keer zonder aanvoerder Henk IJsseldijk ook niet verder kwam dan een 4-2 winst op De Dommel/Taverbo. Imre Hadfy-Kovacs bleef voor  Taverbo 1 voor de vierde keer op rij ongeslagen door zijn enkelspelen tegen Ad de Man en Rob Wouters en ook met Hans Regtering beide dubbelspelen naar zich toe te trekken.
Het enige team dat een beter resultaat dan dat van The A-Team boekte was Taverbo 2 door met 5-1 van TavDonderslag te winnen.

Het enige punt voor TavDonderslag was voor Cees Hems die van Ad Brekelmans in vier games wist te winnen. Hans Fonken en Joop van Eijk bleven voor Taverbo 2 zowel in het enkelspel tegen Frans van Dun als in beide dubbelspelen ongeslagen.

Taverbo 3 handhaaft zich ook in de bovenste helft van de ranglijst door met 4 -2 van Rotsvast te winnen. Voor Rotsvast konden Dinie van den Nieuwenhuizen en Bart Theeuwes door winst op Gijs Strik in het enkelspel de twee punten op het wedstrijdformulier laten schrijven maar verder liet Taverbo 3 het niet komen omdat Peter van Berkel en Claudia Donders hun enkelspel tegen Bart Theeuwes en Geerta Pluut wonnen. Ook samen met Gijs Strik wisten Peter en Claudia de beide dubbelspelen naar zich toe te trekken.

 

Uitslagen van 17 oktober 2022
Taverbo 1                               -           De Dommel/Taverbo  4 - 2
The A-Team                -           De Horntreffers                      4 - 2
Taverbo 3                               -           Rotsvast                       4 - 2
Taverbo 2                               -           TavDonderslag           5 - 1

Programma voor 24 oktober 2022
Taverbo 1                                -          The A-Team
Taverbo 2                               -          Taverbo 3
De Horntreffers                       -          Rotsvast
De Dommel-Taverbo   -          TavDonderslag

 

 

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


17-10-2022
 
 
The A-Team tegen sterk spelend De Horntreffers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)