Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

In de BRTC speelden de nummers 1 en 2 tegen elkaar.
 

 

In de BRTC speelden de nummers 1 en 2 tegen elkaar.

In de wedstrijd tussen The-A-Team en Taverbo 1 moest het op de gedeelde tweede plaats staande Taverbo 1 een achterstand van vier punten proberen goed te maken het bovenaan staande The-A-Team. Maar kampioenskandidaat nummer één The A-Team liet er vanaf de eerste partijen geen twijfel over bestaan wie de sterkste was.

Niet alleen speltechnisch maar vooral mentaal waren Eric van der Schoot en Mitchell van den Engel het best bestand tegen de druk die op deze wedstrijd stond. Zij wonnen alle drie de partijen die tot de laatste beslissende vijfde game gingen. Voor Henk IJsseldijk, Hans Regtering en Imre Hadfy Kovacs bleef alleen in het laatste dubbelspel de winst over omdat toen de buit voor The A-Team al binnen was. Eindstand 5-1 in het voordeel van The A-Team.

Het ook op de gedeelde tweede plaats staande Taverbo 2 verdedigde een drie punten voorsprong op Taverbo 3 dat het dit keer zonder Claudia Donders en Gijs Strik moest doen. Invaller Mari van Dijk deed zijn uiterste best maar kon in het enkelspel geen punten op het wedstrijdformulier bij laten schrijven. Wel was er winst in het eerste dubbelspel en teamgenoot Peter van Berkel wist wel zijn partij van Ad Brekelmans te winnen. Maar Hans Fonken van Taverbo 2 was voor zowel Mari als Peter te sterk en ook het laatste dubbelspel was voor Taverbo 2. Eindstand 4-2 in het voordeel van Taverbo 2.

De Dommel/Taverbo moest proberen om tegen hekkensluiter TavDonderslag hun goede positie in de middenmoot op de standenlijst te handhaven maar dat liep voor hen anders dan verwacht. Na verlies in het eerste dubbelspel van Ad van Lier en Ad de Man tegen Cees Hems en Frans van Dun wist alleen Toon van Geel voor De Dommel/Taverb0 zijn partij van Hans van Haaren te winnen. Maar in de andere vier waren de mannen van TavDonderslag te sterk. Eindstand 5-1 in het voordeel van TavDonderslag.

De Horntreffers speelden tegen Rotsvast en staan op een plaats waar het de afgelopen jaren niet heeft gestaan en wilden met een goed resultaat deze zesde plek zo snel mogelijk verlaten. En hier leken Wim van Aarle en Hans van Weert ook in te slagen. Na verlies in het eerste dubbelspel tegen Bart Theeuwes en Dinie van den Nieuwenhuizen wonnen Wim en Hans de drie hier opvolgende enkelspelen. Hans van Weert was te sterk voor Geerta Pluut en Dinie terwijl Wim van Aarle ook van Dinie wist te winnen. Maar omdat Wim niet van Bart Theeuwes wist te winnen en ook het laatste dubbelspel in het voordeel van Rotsvast werd beslist, omdat Geerta Pluut en Dinie van de Nieuwenhuizen deze partij in de laatste beslissende game naar zich toe wisten te trekken werd er een 3-3 eindstand op het wedstrijdformulier geschreven.

Uitslagen van 24 oktober 2022
Taverbo 1                                  -      The A-Team    1   -  5
Taverbo 2                                  -      Taverbo 3        4   -  2
De Horntreffers                         -      Rotsvast         3  -  3
De Dommel-Taverbo              -      TavDonderslag    1  -  5
Standenlijst per 24 oktober 2022


1

The A-Team

30 26
2

Taverbo 2

30 21
3

Taverbo 1

30 18
4

Taverbo 3

30 16
5

De Horntreffers

30 11
6

De Dommel/Taverbo

30 10
6

TavDonderslag

30 10
8

Rotsvast

30 8

Programma voor 31 oktober 2022
The A-Team                            -           Taverbo 2
Taverbo 3                                            -           Taverbo 1
TavDonderslag                       -  De Horntreffers
De Dommel/Taverbo             -          Rotsvast

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


24-10-2022
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)