Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo Open Boxtel kampioenschap 2022
 

 

Toptafeltennis in Boxtel Open Boxtelse Kampioenschappen 2022

Zondag 23 oktober organiseerde tafeltennisvereniging Taverbo de jaarlijks terugkerende Open Boxtelse tafeltenniskampioenschappen. Na een spannend toernooi kroonde Johan van den Nieuwenhuijze zich in de hoogste klasse tot kampioen. De B-groep werd een prooi voor Robin Honcoop.

De opkomst was ook dit jaar weer groot. Met ongeveer veertig deelnemers, qua speelsterkte variërend van afdelingsniveau tot landelijke subtop, was spektakel gegarandeerd. Het toernooi was opgedeeld in twee groepen: een B-poule voor de afdelingsspelers uit de 7e klasse tot en met de 3e klasse en een A-poule waarin het niveau lag tussen 2e klasse en de landelijke 2e divisie. In de A-groep werd er logischerwijs gestreden om de allerhoogste eer.

Na vele spannende partijen kwamen uiteindelijk Johan van den Nieuwenhuijze van T.T.V. Taverbo en Tristan Benschop van Alexandria uit Rotterddam bovendrijven. In een finale die uitmondde in een enerverend spektakel waarbij de toeschouwers regelmatig op de banken stonden, trok van den Nieuwenhuijze aan het langste eind. Hij mag zich een jaar lang ‘Open Boxtels kampioen tafeltennis’ noemen en kreeg de bijbehorende trofee mee naar huis.

Ook In de B-groep werd er enthousiast en fanatiek gespeeld om de prijzen door deelnemers van diverse verenigingen. Robin Honcoop van TTV Die Meede uit Made en Mitchell Engel van Taverbo uit Boxtel wisten zich hierin te plaatsen voor de finale. Van deze twee spelers bleek Honcoop vandaag de sterkste. Hij ging er met de eindzege en de daarbij behorende beker vandoor.

De organisatie kijkt met een zeer goed gevoel terug op een fantastische dag. De plannen voor een volgende editie zijn al in de maak. Lijkt het jou ook leuk om een keer te komen tafeltennissen in onze prachtige accommodatie aan de Voetboog op Munsel? Kom dan eens gezellig langs! Voor openingstijden en algemene informatie kun je terecht op onze website: www.taverbo.nl

Uitslagen week 41
Senioren
De Boer Taverzo 3 - Taverbo 1                    2-8
IT Channel / Irene 1 - Taverbo 2                 5-5
Sittard 3 - Taverbo 3                                       5-5
Flash 2 - Taverbo 4                                          8-2
Taverbo 5 vrij
Taverbo 6 - Kruiskamp 81 3                         4-6
Taverbo 7 - Unicum 7                                     4-6
Taverbo 8 - TTCV Van Herwaarden 4        4-6
Kruiskamp 81 5 - Taverbo 9                         3-7
Taverbo 10 - Kruiskamp 81 7                       9-1

Jeugd
Flash 1 - Taverbo 1                                          8-2
Flash 2 - Taverbo 2                                          4-6

Programma week 42
Senioren
VR 21 okt 20:00  Taverbo 5 - ATTC '77 2
VR 21 okt 20:00  Kruiskamp 81 7 - Taverbo 10Auteur Annelieke de Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


23-10-2022
 
 
Taverbo Open Boxtel kampioenschap 2022
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)