Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennis vereniging Taverbo in de startblokken voor nieuw seizoen
 

 

Tafeltennis vereniging Taverbo in de startblokken voor nieuw seizoen

Na een korte zomerstop staat ook bij tafeltennisvereniging Taverbo-2M Engineering het nieuwe seizoen voor de deur. Traditiegetrouw wordt dit voorafgegaan door het stijve spierentoernooi op vrijdag 26 augustus. Vanaf maandag 29 augustus is de zaal weer normaal geopend en zullen ook de reguliere trainingen hervat worden.

Taverbo-2M Engineering is een gezellige en bruisende vereniging met een eigen accommodatie aan de Voetboog 18 (sportpark Munsel) in Boxtel. Loop gerust eens binnen en doe een aantal keer vrijblijvend mee! Het voordeel van tafeltennis is dat het door zowel jong als oud gespeeld kan worden. Er zijn mogelijkheden voor zowel recreanten (vrij spelen op diverse momenten door de week) als wedstrijdspelers (NTTB-competitie in het weekend of interne competitie op maandagavond). Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we op dinsdag- en donderdagavond een speciale startersgroep onder begeleiding van ervaren trainers. Gedurende het jaar worden er tevens allerlei leuke activiteiten en toernooien georganiseerd. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website: www.taverbo.nl of contact opnemen met Teun Vlaminckx (06-47871601).

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


21-08-2022
 
 
Tafeltennis vereniging Taverbo in de startblokken voor nieuw seizoen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)