Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Brons voor taverbo speelster Staps op NK tafeltennis
 

 

Brons voor taverbo speelster Staps op NK tafeltennis

Marlotte Staps heeft in Zwolle een succesvol Nederlands kampioenschap tafeltennis achter de rug. De speelster van Taverbo bereikte in het enkelspel de laatste zestien en stond in het dubbelspel zelfs op de drempel van de finale.

Samen met haar dubbelpartner Brenda Vonk-Huntelerslag moest zij in de halve eindstrijd echter met 3-2 buigen voor het duo Alice Barendregt/Monique van Spreuwel-Posthuma.
Staps doet het traditiegetrouw goed op het NK. De afgelopen week 30 jaar geworden Boxtelse reikte vorig seizoen nog tot de kwartfinale van het enkelspel. Dit jaar moest zij een ronde eerder het toernooi verlaten na een nederlaag tegen de sterke Tanja Helle, die een kleine twee maanden geleden nog de Nationale Masters op haar naam wist te schrijven. In het dubbelspel waren de rollen echter omgedraaid. Samen met de ervaren Vonk-Huntelerslag was Staps in de kwartfinale met 3-0 te sterk voor Helle en de talentvolle Chana van der Venne. 

In de halve finale troffen zij vervolgens het duo Barendregt/van Spreuwel-Posthuma. Na een uitstekende start leidden Staps en Vonk-Huntelerslag met 2-0. Ook in de derde game liep het aanvankelijk prima. Tot 5-2 was er geen vuiltje aan de lucht en leek Staps op weg naar een historische finaleplaats. Op dat moment ging de motor echter haperen. De game werd verloren en de grip op het spel van hun tegenstanders was ineens verdwenen. Ook coach Tonnie Brouwers kon het tij niet meer keren en de wedstrijd ging met 3-2 verloren. Ondanks deze teleurstelling kan Staps toch terugkijken op een meer dan geslaagd toernooi, met een bronzen medaille als mooie beloning.

Auteur: Jasper v.d Aa
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


23-10-2022
 
 
Brons voor taverbo speelster Staps op NK tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)