Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo 1 sluit af met een afgetekende 9-1 overwinning.
 

 

Taverbo 1 sluit af met een afgetekende 9-1 overwinning.

Taverbo 1 heeft afgelopen zaterdag 27 november het seizoen afgesloten met een afgetekende 9-1 overwinning. Het thuisteam speelde met de vertrouwde opstelling: Bram Bakker, Johan van de Nieuwenhuizen, en Sjoerd Broos. Het uit team speelde met Jasper Graaff, Sean Bakker, en Christiaan Witteveen.

Bram kwam goed uit de startblokken met een 3-0 overwinning op Jasper Graaff. Hierna won Johan gemakkelijk en had Sjoerd het een game lastig met Christiaan. Ook de dubbel was een game lastig, waarna de Taverbo mannen het punt binnen haalde. Hierna had Johan geen problemen met Jasper. Bram won vervolgens tegen de goed blokkende Christiaan. Hierna werden de volgende 3 wedstrijden met 3-0 gewonnen. De laatste wedstrijd was Bram tegen Sean en hier trok Sean in een 5-setter aan het langste eind. Hierdoor stond er uiteindelijk een 9-1 overwinning voor Taverbo op de borden. Volgend seizoen mag Taverbo het gaan laten zien in de 2e divisie.

 

Auteur: Sjoerd Broos
 


27-11-2021
 
 
Taverbo 1 sluit af met een afgetekende 9-1 overwinning.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)