Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo team 2 viert kampioenschap
 

 

Taverbo team 2 viert kampioenschap

In de luwte van team 1 speelde team 2 van Taverbo/2M Engineering een geweldig seizoen. Marlotte Staps, Tonnie Brouwers en Michel Sperling zijn net als hun clubgenoten van team 1 kampioen geworden in de 3e divisie. Hierdoor heeft Taverbo/2M Engineering volgend seizoen maar liefst twee teams in de landelijke 2e divisie. Een ongekend sportief succes voor de club uit Boxtel. 

In een sterke poule met DTV ’84 1, ONI 1, Kampenion 2, Scyedam 2 en Scylla 2 waren de sportieve ambities in eerste instantie bescheiden. Voor Taverbo debutant Tonnie Brouwers was dit het eerste seizoen op landelijk niveau. Doelstelling was dus handhaving. Echter, verraste het team vriend en vijand door week in week uit te blijven winnen. Halverwege de competitie stonden de reserves van Taverbo/2M Engineering dan ook bovenaan in de poule, met een kleine voorsprong op ONI 1. DTV ’84 1 was na een slecht begin aan een inhaalrace bezig en stond op dat moment op de derde plaats. In de 2e helft van het seizoen gaf team 2 de voorsprong niet meer weg. Ondanks een aantal keren een beroep te moeten doen op invallers werden alle wedstrijden gewonnen. In de laatste wedstrijd werd het kampioenschap zo veiliggesteld en eindigde Taverbo 2 bovenaan de poule met een voorsprong van 9 punten op DTV ’84 1.
 

Auteur: Michel Sperling
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


27-11-2021
 
 
Taverbo team 2 viert kampioenschap
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)