&

Tafeltennisjeugd presteert op landelijk niveau

Afgelopen weekend waren in Panningen de finales van de nationale jeugdmeerkampen. Dit is een toernooi met verschillende voorronden, waarbij in het finaleweekend de top 12 van elke leeftijdscategorie allemaal tegen elkaar speelt.

Taverbo werd vertegenwoordigd door Merlina Singh, Sanne van der Schoot en Lotte Schets. De knapste prestatie werd geleverd door laatstgenoemde.
Lotte Schets (10 jaar) wist in de jongste leeftijdscategorie een mooie podiumplaats te behalen. Zij wist acht wedstrijden te winnen en verloor tweemaal. Ze kwam daarmee tot een derde plaats van Nederland in de categorie meisjes tot 11 jaar.
OhMerlina Singh (15 jaar) speelde in de leeftijdscategorie tot 17 jaar en kwam tot een 7e plaats met vijfmaal winst van de elf wedstrijden.
Sanne van der Schoot (15 jaar) had een voor haarzelf teleurstellend toernooi. Op het afgelopen NK jeugd wist ze nog tot een tweede plaats te komen in haar leeftijdscategorie. Bij het huidige toernooi kwam ze tot vier winstpartijen van de elf en eindigde daarmee op een tiende plaats.

Kortom, de Boxtelse tafeltennisvereniging was weer goed vertegenwoordigd op het hoogste jeugdniveau met daarbij een knappe podiumplaats als resultaat.

Ter info: mocht je zoon of dochter ook interesse hebben om te komen tafeltennissen bij deze leuke vereniging kan je gerust langskomen op een dinsdag of donderdag (18.30-20.00u). Volwassenen kunnen op woensdag (20.00u) langskomen om kennis te maken met deze mooie sport.

Auteur: Marlotte Staps