Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Licht verlies eerste jeugdteam Taverbo
 

 

Licht verlies eerste jeugdteam Taverbo

Zaterdag 25 september stond er voor het eerste jeugdteam van Taverbo een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelden thuis tegen koploper Quick ‘72/Seta/TTC 1 uit Schimmert.

Lars Strik liep in zijn eerste partij vlot uit naar een 2-0 voorsprong maar Kenji van Enckevoort kwam terug naar 2-2. In de vijfde game wist Lars Strik echter met 12-10 op het nippertje alsnog de winst te pakken. Ook de partijen tegen Jens Slakhorst en Dido Giessen waren een prooi voor Strik. Sanne van der Schoot voegden hier in haar partij tegen Dido Giessen nog een punt aan toe. Merlina Singh speelden een paar spannende vijfsetters maar wist deze net niet in winst om te zetten. Ook de punten van de dubbel wisten Singh en van der Schoot niet in Boxtel te houden waardoor Taverbo met een einduitslag van 4-6 een licht verlies moest noteren. Hierdoor is het eerste jeugdteam met 9 punten uit twee wedstrijden teruggezakt naar een vierde plaats in het klassement.

Komende zaterdag speelt het eerste jeugdteam thuis tegen hekkensluiter HelwegenPeters/Westa 1 uit Wessem, aanvang 11.00 uur.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-09-2021
 
 
Licht verlies eerste jeugdteam Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)