Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo deelt keurig de punten met VTV
 

 

Jeugd Taverbo deelt keurig de punten met VTV

Zaterdag 11 december speelde het eerste jeugdteam in eigen huis tegen VTV (N) uit Nieuwegein. De dames moesten het deze laatste competitiewedstrijd door omstandigheden zonder kopman Lars Strik doen waardoor de tegenpartij direct al drie punten voorsprong had.

Sanne van der Schoot ging goed van start en won haar eerste partij vlot in slechts drie games van Sam Groenwoud. In de tweede partij had Merlina Singh iets meer moeite met Stephan Moppes maar wist na een 2-2 in games de vijfsetter toch in winst om te zetten. Ook de punten van de dubbel hielden de dames met gemak in Boxtel. Sanne van de Schoot won in het vervolg van de wedstrijd zowel haar partij tegen Koen Labrie als Stephan Moppes waardoor de punten uiteindelijk toch nog keurig verdeeld werden, 5-5. Hiermee eindigt het eerste jeugdteam met 53 punten uit tien wedstrijden op een nette 3e plaats in het klassement en komen ze volgend seizoen wederom uit in Landelijk C. Bovendien is Lars Strik in de persoonlijke ranglijst op de eerste plaats geƫindigd doordat hij dit seizoen 24 van zijn 27 gespeelde wedstrijden in winst wist om te zetten.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


11-12-2021
 
 
Jeugd Taverbo deelt keurig de punten met VTV
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)